ODLOŽENO SUĐENJE ČANKU: Kućna pomoćnica primila sudski poziv
Foto: Dragana Udovicic

Farsa

ODLOŽENO SUĐENJE ČANKU: Kućna pomoćnica primila sudski poziv

Crna Hronika -

Ko je ta osoba koja je primila sudski poziv, nije nam poznato. Mi zaista ne znamo ko je ta žena koja je potpisala prijemnicu, rekao je jedan od advokata

NOVI SAD - Nakon što je drugostepeno krivično veće Višeg suda u Novom Sadu sredinom jula ukinulo oslobađajuću presudu lideru LSV i narodnom poslaniku Nenadu Čanku za nanošenje povreda Pavlu Lešanoviću i odlučilo da se postupak ponovi, za juče zakazan početak glavnog pretresa je odložen jer se okrivljeni Čanak nije pojavio u sudu.Na povratnici sudskog poziva navedeno je da je poziv primila kućna pomoćnica u njegovoj kući, poziv je potpisan njenim imenom i prezimenom i brojem lične karte, ali Čankovi branioci su tvrdili da on nije primio poziv.

- Ko je ta osoba koja je primila sudski poziv, nije nam poznato. Mi zaista ne znamo ko je ta žena koja je potpisala prijemnicu. To što piše da je domaćica potpisala, nije dokaz da je sudski poziv uručen našem klijentu - rekao je jedan od branilaca, Vladimir Beljanski.

- Za naredni pretres optuženom Čanku sudski poziv biće upućen preko Narodne skupštine, gde je republički poslanik. Sledeći pretres je 19. septembra - rekla je sudija Tamara Kucurac.S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track