OLGICA (21) NESTALA TRAŽEĆI POSAO Otac: Priča se da se udala, ali valjda bi se javila!
Foto: Facebook Printscreen

Potraga za devojkom iz Rume

OLGICA (21) NESTALA TRAŽEĆI POSAO Otac: Priča se da se udala, ali valjda bi se javila!

Crna Hronika -
Olgica Todosijević izašla iz kuće 18. januara i krenula do jedne prodavnice na razgovor za posao i od tada se nije javila roditeljima

RUMA - Olgica Todosijević (21) iz Rume nestala je pre osam dana i od tada njeni roditelji, prijatelji i policija pokušavaju da je pronađu, ali bez uspeha. Olgičini otac i majka ne mogu ni da pretpostave šta se desilo s njihovom ćerkom i jedino što žele jeste da im se javi i kaže da je živa i zdrava.Ugašen mobilniNovica Todosijević, otac nestale devojke, kaže da je njegova ćerka 18. januara oko 10 sati otišla u jednu prodavnicu na razgovor za posao i da je od tada nisu ni videli ni čuli.- Ustala je ujutru, doručkovala i otišla na razgovor. Supruga ju je videla, nije primetila ništa sumnjivo. Kako se ni uveče nije vraćala kući, zvali smo je na mobilni telefon, ali je sve vreme bila nedostupna. Pomislio sam da je otišla kod neke drugarice, iako bi nam uvek javljala gde je - kaže Todosijević.On je alarmirao rodbinu i prijatelje, ali o Olgici niko od njih nije imao nikakvu informaciju.- Zvao sam i njene drugarice, ništa ne znaju. Priča se da se udala, ali valjda bi se javila posle nedelju dana. Ima dečka, ali s venčanjem nije žurila, uvek je govorila da su vremena teška i da ne želi da živi kao podstanar. Ne znam šta se desilo, kao da je u zemlju propala - kaže potreseni otac.Porodica strahuje da se Olgici nešto dogodilo.- Ne znam ni da li je živa! Svi znamo šta se desilo maloj Tijani Jurić, ne smem ni da pomislim na to. Samo da nam se javi, samo da mi je ćerka dobro. A danas joj je rođendan - kaže otac.Ništa nije ponelaOlgica ima mlađu sestru (16) i brata (10), koji svakodnevno pitaju roditelje gde im je sestra.- Olgica je mnogo vezana za brata. On stalno plače i pita: „Gde je moja Lola?“ Olgica je dobro dete. Nije bila buntovnik, ovo nije njen hir. Ništa od stvari sa sobom nije ponela, ni novca nije imala. Punjač od mobilnog ostao joj je u stanu, kod nje je samo lična karta - kaže očajni otac Novica.

ApelRODITELJI TRAŽE POMOĆOlgičin otac Novica Todosijević moli sve građane koji imaju bilo kakve informacije o njegovoj ćerki da se jave u prvu policijsku stanicu ili na broj telefona 060/313-1173.- Zasad niko nije kontaktirao s nama niti nam javio da ju je video - kaže Todosijević.

Sanja Grujić Blagojević, Biljana Đorić
Sanja Grujić Blagojević, Biljana Đorić

Nestale Beograđanka i KraljevčankaPOTRAGA ZA JOŠ DVE ŽENEPolicija traga za još dve žene koje su nestale u prethodna dva meseca. Beograđanka Sanja Grujić Blagojević (42) nestala je 4. januara nakon što je krenula na posao. Dva sata kasnije njenoj porodici javljeno je da je Sanjina tašna pronađena na Pančevačkom mostu. Studentkinja Biljana Ðorić (19) iz Mataruške Banje poslednji put je viđena 2. decembra, kad je na kiosku kupila cigarete, a potom ostavila pasoš i telefon.

(J. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track