OSUMNJIČENA ZA POKUŠAJ UBISTVA BEKA IZA REŠETAKA: Viši sud joj odredio pritovor od 30 dana!
Foto: Marina Lopicic

Prethodno saslušana

OSUMNJIČENA ZA POKUŠAJ UBISTVA BEKA IZA REŠETAKA: Viši sud joj odredio pritovor od 30 dana!

Crna Hronika -
Osumnjičenoj se na tert stavlja krivično delo teško ubistvo u pokušaju, za koje je zaprećena kazna od 10 do 30-40 godina zatvora

Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor M. A. (31) koja se sumnjiči da je učestvovala u pokušaju ubistva biznismena Milana Beka.

M. A. je određen pritvor do 30 dana zbog krivičnog dela koje joj se stavlja na teret i zaprećene kazne za to delo od preko 10 godina zatvora, a način izvršenja krivičnog dela je doveo do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, precizirala je portparol tog suda Tanja Koljenšić.

Osumnjičenoj se na tert stavlja krivično delo teško ubistvo u pokušaju, za koje je zaprećena kazna od 10 do 30-40 godina zatvora. M. A. je prethodno saslušana kod tužioca koji je predložio pritvor i pokrenuo istragu protiv nje.

Ranije danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da su nepobitne informacije da je DNK M.A. identičan DNK koji je nađen na čauri s mesta napada na Beka, ali da će tek biti utvrđeno kakvu je konkretnu ulogu imala u tom slučaju.

On je poručio da su netačne medijske spekulacije o tome da je povezana sa drugim krivičnim delima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track