OTAC KAPETANA MILOVANA ĐUKARIĆA: Osećam se kao da su mi ukrali sina!
Foto: Ministrastvo Odbrane

Očajna porodica nastradalog u nesreći

OTAC KAPETANA MILOVANA ĐUKARIĆA: Osećam se kao da su mi ukrali sina!

Crna Hronika -
Umesto da spremamo svadbu, koju je sa svojom dugogodišnjom devojkom Jelenom planirao za jesen, mi ga, evo, sahranjujemo, kaže otac Ostoja

MOŠORIN - Majka i otac stradalog Milovana Ðukarića (33) ne mogu da prihvate da njihovog sina više nema.

Otac Ostoja jedva je prikupio snage da izgovori koju reč. Oseća se, kaže, kao da mu je neko ukrao sina.- Umesto da spremamo svadbu, koju je sa svojom dugogodišnjom devojkom Jelenom planirao za jesen, mi ga, evo, sahranjujemo - kaže Ostoja i dodaje:

- U petak veče je otišao na posao kao i svaki put. Ali kad su juče ujutru došli iz Ministarstva odbrane, odmah sam znao da nešto nije u redu.Ni majka Nedeljka ne veruje da njenog mezimca Milovana nema.

Kako kaže, ne zna kako će dalje da živi bez njega, iako ima još jednog sina Ðurađa.Kod Milovanovih roditelja u kući u Mošorinu juče je sve vreme bio jedan od njegovih drugova i kolega.

- Milovan je znao da sasluša druge. Znao je da razveseli ljude oko sebe, nikad ga niste mogli videti namrštenog, uvek je bio nasmejan.... A svoj posao je previše voleo - kaže on.Inače, Ðukarić je bio na dužnosti pilota u 1. helikopterskom odeljenju 890. mešovite helikopterske eskadrile 204. vazduhoplovne brigade.

U vojsci je od 2005.(S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track