PAO MANIJAK: Vaterpolo reprezentativac silovatelj iz Banjičke šume!

Dolijao monstrum: Policija u psihijatrijskoj bolnici „Laza Lazarević“ uhapsila manijaka

PAO MANIJAK: Vaterpolo reprezentativac silovatelj iz Banjičke šume!

Crna Hronika -
Bivši vaterpolista Crvene zvezde i Partizana Miljan Čolović (33) iz Beograda krajem prošle godine seksualno napastvovao dve sugrađanke, jednu u Banjičkoj šumi, drugu na Novom Beogradu. Na saslušanju opisao seks sa žrtvama, tvrdeći da su uživale

BEOGRAD - Bivši vaterpolista Miljan Čolović (33) uhapšen je zbog sumnje da je krajem prošle godine silovao dve žene u Beogradu!

Čolović, koji je nekada bio igrač vaterpolo klubova Partizan i Crvena zvezda, ali i član mlade vaterpolo reprezentacije Jugoslavije, sumnjiči se da je jednu ženu napao u novembru u Banjičkoj šumi, a drugu na Novom Beogradu.Monstruozni silovatelj, koji je nekada bio velika nada ovog sporta, kako Kurir saznaje, na saslušanju je priznao da je s njima imao seksualni odnos, ali je tvrdio da su one same pristajale na to i da su obe bile zadovoljne posle seksa s njim.

Ovde je napastvovao svoje žrtve... Banjička šuma i naselje Belvil
Ovde je napastvovao svoje žrtve... Banjička šuma i naselje Belvil

Mrtav hladan- Džogirao sam u Banjičkoj šumi kad mi je prišla devojka, rekla je da se zove Maja. Nosila je lanac u ruci jer je izgubila kuče. Seli smo na klupicu i popili dve flaše vina. Počela je lancem da me dodiruje po polnom organu. Imali smo seks na toj klupici - ispričao je Čolović. On je navodno rekao i da mu je devojka delovala kao da je zadovoljna.- Počela je da viče, ja sam mislio da je to zbog zadovoljstva. Pozvao sam je da nastavimo kod mene kući, ali nije htela da ide - rekao je on.Drugo silovanje, koje se dogodilo 25. decembra, opisao je na sličan način. Mrtav hladan je rekao da je „ženu s kojom je imao seks platio i preplatilo“.- Preko oglasa sam našao ženu da mi pospremi stan u Belvilu. I ranije sam to radio, ali sam uvek naglašavao kako pored spremanja stana želim i da se malo „igramo“ - rekao je silovatelj, tvrdeći da je žena pristala na to „kao i druge pre nje“. Branio se i da su među njima, čim je ušla, „sevnule varnice“.

„Preplatio“ žrtvu- Uhvatio sam je za guzu, a ona mene za polni organ. Seks je trajao dva minuta i ona je bila zadovoljna. Nisam je silovao, dao sam joj čak 1.500 dinara, a nije mi stan na kraju ni pospremila. To znači da sam je preplatio. Sat vremena spremanja stana je 300 dinara, a ja sam njoj za dva minuta seksa platio kao da je pet sati radila - rekao je navodno on.Posle saslušanja bivšem vaterpolisti određen je pritvor do 30 dana da ne bi ponovio krivično delo.- Tužilac će zatražiti njegovo neuropsihijatrijsko veštačenje, a među prvim svedocima biće saslušane žrtve manijaka iz Banjičke šume - kaže izvor iz istrage. Kako navodi, policija nastavlja istragu jer se sumnja da je bilo još žrtava Miljana Čolovića.- Zasad postoje tragovi i dokazi za dve žene za čije se silovanje sumnjiči - kaže on.Milorada Krivokapića, predsednika Vaterpolo saveza Srbije šokirala je vest o Čolovićevom zločinu. - Zatečen sam. Poznavao sam porodicu Čolović, to je jedna od najčestitijih porodica koje sam upoznao u životu. Znao sam mu i oca i majku, otac mu je bio visoki oficir JNA i, nažalost, rano je preminuo.Policija poziva oštećene koje prepoznaju osumnjičenog da se jave na telefone 011/279-74-81 i 064/8923-128.

Sličan slučaj košarkaš Nikola Bulatović dobio pet godina OSUĐEN ZBOG MALOLETNICEBivši košarkaški reprezentativac Nikola Bulatović (44) u decembru 1998. godine osuđen je na pet godina zatvora zbog sumnje da je marta 1998. u svom stanu u Beogradu silovao tada maloletnu S. N. (16), koja je došla kod košarkaša kako bi s njim uradila intervju za gimnazijski časopis. Bulatović je uhapšen tek 2011, nakon šest godina bekstva, i to u Dominikanskoj Republici. Bivši košarkaš je na suđenju, ali i za pojedine medije tvrdio da je nevin osuđen i da mu je sve smešteno.Nikola Bulatović je košarkašku karijeru započeo u KK Budućnost, bio je član Partizana, a FMP Železniku je pomagao da osvoji nacionalni kup 1997. Potom se vratio u Budućnost, zatim je nastupao za Hapoel iz Tel Aviva. Poslednju sezonu igrao je u beogradskom klubu Beovuk. S reprezentacijom Jugoslavije osvojio je zlato na Svetskom prvenstvu u Indijanapolisu 1998. i zlato na Evropskom prvenstvu 1997. u Španiji.Ministar se ne oglašavaUDOVIČIĆ BEZ KOMENTARANovinari Kurira juče su pokušali da dobiju komentar od ministra sporta i omladine Vanje Udovičića povodom hapšenja Miljana Čolovića, ali iz njegove PR službe poručili su nam da se Udovičić neće baviti ovom temom jer nije reč o aktivnom sportisti:- Ministar ne želi da komentariše to jer pomenuti nije više aktuelni sportista niti radi u sportu.(A. V.)Gradski sekretarSLAVKO GAK: U ŠOKU SAMSlavko Gak, bivši vaterpolo reprezentativac, a sad gradski sekretar za sport, igrao je s Miljanom Čolovićem u Zvezdi krajem devedesetih godina.U šoku sam. Dugo ga nisam video. Nisam mogao ni da pretpostavim da tako nešto može da se desi - izjavio je Gak.KomšijeTRČAO GO PO ZGRADI!Miljan Čolović, kako Kurir nezvanično saznaje, juče je zbog velike fizičke snage i snažne konstitucije iz psihijatrijske bolnice „Dr Laza Lazarević“, u kojoj je bio hospitalizovan, doveden u pratnji osam policajaca.- U bolnicu je smešten pre devet dana pošto su ga komšije prijavile da ih je uznemiravao tako što se skidao go i trčao po zgradi - kaže izvor Kurira iz istrage.ŽrtvaIŽIVLJAVAO SE!M. M. (30) iz Beograda, koja je bila žrtva Miljana Čolovića u Banjičkoj šumi u novembru, prijavila je još tada nepoznatog muškarca koji se nad njom iživljavao pola sata.Ona je tada policiji ispričala da ju je on presreo dok se iz kafića, kroz šumu, vraćala kući. Navela je i da ju je manijak napao, odvukao u žbunje i tamo se iživljavao nad njom. Međutim, najverovatnije zbog pretrpljenog šoka, bila je veoma konfuzna, ali je na telu imala vidljive povrede.KarijeraOD REPREZENTACIJE DO ALKOHOLIZMA- igrao je u mlađim kategorijama Zvezde i Partizana- 2001. bio je član mlade vaterpolo reprezentacije Jugoslavije i igrao je na Svetskom prvenstvu održanom u Istanbulu- lečen je na psihijatriji VMA- na saslušanju je izjavio da je nezaposlen i da ga izdržava majka- rekao je da je po zanimanju preduzetnički menadžer i da je neko vreme vozio kamione u Americi- priznao je da povremeno koristi marihuanu i alkohol

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track