PARASTOS BEZ MARJANOVIĆA: 40 dana od smrti majke ubijene pevačice
Foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić

Na grobu Zorice Krsmanović (52) samo njena familija

PARASTOS BEZ MARJANOVIĆA: 40 dana od smrti majke ubijene pevačice

Crna Hronika -

Niko iz kuće u kojoj je živela brutalno ubijena pevačica „Granda“ Jelena Krsmanović Marjanović juče nije došao na parastos njenoj majci

BEOGRAD - Najbliži prijatelji i rodbina Zorice Krsmanović (52), majke ubijene pevačice „Granda“ Jelene Krsmanović Marjanović, okupili su se juče na groblju Zbeg kako bi obeležili 40 dana od njene prerane smrti.Na mestu gde počivaju svi prerano preminuli članovi porodice Krsmanović, rođaci su na prigodan način i uz pravoslavne običaje obeležili pomen nesrećnoj Zorici.Bez komentara- Ne znamo zbog čega Marjanovići nisu došli - kratko nam su nam rekli Zoričini rođaci i odbili da dalje komentarišu neobičnu situaciju na groblju u Borči.

Podsetimo, pevačicina majka izgubila je bitku s teškom bolešću šest meseci nakon ubistva ćerke, čiji je leš pronađen na nasipu u borčanskom naselju Crvenka. Zoričinoj sahrani od porodice Marjanović prisustvovali su samo zet Zoran i njegov brat Miloš. Oni su na opelo zakasnili, pa su tokom crkvenog obreda stajali ispred kapele. Zoran je tada novinarima ispričao da njegov otac Vladimir nije došao na prijinu sahranu jer je doživeo srčani udar.Kurir je prošle nedelje sa Zoričinom sestrom Ljubicom posetio grobove porodice Krsmanović.- Veoma sam teško podnela sestrinu smrt. Prvo nas je potreslo što je Jeca nastradala, pa nam je umrla majka i na kraju Zorica. Sve se dogodilo za veoma kratko vreme - ispričala je ranije Ljubica, Jelenina tetka.Kako je rekla, potrudiće se da ispuni sestrinu poslednju želju.- Dok je bila na samrti, molila me je da učinim sve da Jani ostane porodična kuća Krsmanovića. Zorica je želela da devojčica ima nešto što je sećati na mamu, baku i deku - objasnila nam je Ljubica. Čuvala unukuPodsetimo, Zorica je nakon brutalnog ubistva ćerke preuzela brigu o maloj Jani, svakodnevno je čuvala unuku, pa je devojčica bila veoma vezana za nju.

PatnjaDOTUKLA JE SMRT ĆERKESestra Zorice Krsmanović tvrdi da je njenu smrt ubrzalo ubistvo ćerke, koje je do danas ostalo nerešeno.- Verovali smo da će se naša Zorica izvući. Ona je ranije već bila u bolnici, ali se oporavila, pa smo mislili da će prebroditi i ovu krizu. Međutim, Jecina smrt ju je dotukla. Kada je prošli put bila tri meseca hospitalizovana, Jelena je svakodnevno vodila brigu o njoj. Zorica je umrla jer je ostala bez Jece - dodala je Ljubica.

E. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track