POGINULA DEVOJKA U NOVOM SADU: Pretrčavala ulicu, vozač džipa u bekstvu!
Foto: Tanjug

Konobarica poginula u udesu

POGINULA DEVOJKA U NOVOM SADU: Pretrčavala ulicu, vozač džipa u bekstvu!

Crna Hronika -
Marija Malešić (28) izgubila život dok je pretrčavala ulicu, budući da je na semaforu bilo crveno svetlo za pešake

NOVI SAD - Marija Malešić (28) iz Novog Sada izgubila je život u saobraćajnoj nesreći kada je, dok je pretrčavala ulicu, na nju naleteo zasad nepoznati automobil, a zatim je taksi vozilo koje se kretalo iza tog vozila prešlo preko nje.Naime, mlada konobarica, inače majka maloletnog deteta, radila je dnevnu smenu u kafani. Prema našim saznanjima, u jednom momentu je krenula da kupi cigarete preko puta Somborskog bulevara, kod broja 30, gde se nalazi semafor.

Pošla po cigarete- Zeleno svetlo je bilo upaljeno za vozače. Jedan od njih, koji je vozio džip, nije uspeo da zakoči, već je udario devojku, a kako se vozilo taksija kretalo iza njega, tako je i taj automobil prešao preko nje odbacivši je. Devojci se na jednom mestu nalazila cipela, na drugom mobilni telefon, kao i novac koji je ponela za cigarete - kaže izvor Kurira.Međutim, prvi vozač koji je udario Mariju nije se zaustavio, već je pobegao s lica mesta, dok je taksista sačekao policiju. U prvom momentu se sumnjalo da je u pitanju ubistvo i da je ona izbačena iz automobila, ali to su samo nagađanja.Nagađanja- Jedna žena koju policija traži kao svedoka, rekla je doktoru Hitne pomoći da je devojku neko ubio, pa je izbacio iz kola, tako da je taj lekar napisao da ima prostrelnu ranu na glavi - dodaje naš izvor.Nesreća se dogodila sinoć oko 18 časova na novom Somborskom bulevaru, u naselju Telep. Još neki očevici su tvrdili da su čuli pucnjavu ili petarde, a niko od njih nije video nijedan automobil!Međutim, obdukcija je pokazala da na telu nema prostrelnih rana i da je devojka stradala u udesu.

Apel policijeSTEFANOVIĆ: DA SE JAVE OČEVICIMinistar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović naložio je da se sve jedinice iz Novog Sada i okoline uključe u potragu za vozilom koje je usmrtilo devojku. Sporno vozilo udaljilo se u pravcu Bačke Palanke.- Pozivamo očevice i građane koji imaju bilo kakva saznanja o vozaču koji je izazvao ovu saobraćajnu nesreću ili o automobilu koji je u njoj učestvovao da se jave na brojeve telefona 064 892 4149 ili 192 - saopštila je novosadska policija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track