POGLEDAJTE HAPŠENJE U NOVOM SADU: Udario inspektora, pa savladan! Zaplenjena velika količina droge!
Foto: Slađana Stojanović

Akcija NS policije

POGLEDAJTE HAPŠENJE U NOVOM SADU: Udario inspektora, pa savladan! Zaplenjena velika količina droge!

Exit 2018 -

NOVI SAD - Novosadaka kriminalistička policija uz pomoć kolega iz cele Srbije, neumorno je radila poslednja četiri dana.

Kako saznajemo, sinoć je u istovremenoj akciji, na dve lokacije i to na Limanu u ulici Milice Stojadinović Srpkinje i na Ribarskom ostrvu, uhapšena su četri lica i zaplenjena velika količina narkotika i to ekstazija, kokaina i ostale droge.

Naime, na Limanu su uhapšeni jedan Nišlija i jedan Novosađanin, a prava drama odvijala se na Ribarskom ostrvu kada su inspektori kriminalističke policije pokušali da legitimišu dvojicu mladića obojicu iz Beograda, koji su se nalazili pored svojih luksuznih vozila "Mercedesa" i "BMW-a". I kod njih je pronađena velika količina narkotika.

- Jedan od njih pokušao je da napadne operativce i udario jednog od inspektora. Međutim, mladi novosadski inspektori naočigled više stotina ljudi koji su prisustvovali festvalskoj proslavi na Ribarcu na efektan način, za svega nekoliko sekundi, savladali su i bacili na travu mladića koji im se suprostavio. Kod njega je pronađena veća količina ekstazija. Drugi Beograđanin kada je video kako je prošao njegov kolega mirno se predao. Pored njih vršen je pregled više lica koji su se zatekli na festivalskoj proslavi - kaže izor Kurira.

Inače kako se i Kurir uverio na licu mesta, građani Novog Sada, posebno stariji koji su se zatekli u momentu hapšenja, aplauzom su pozdravili akciju mladih inspektora kriminalističke policije.Rad na ovom događaju se nastavlja, te se sutra očekuje saopštenje o količini zaplenjene droge.Inače od početka Exita ovo je druga velika akicja novosadske kriminalističke policije. Naime, drugog dana uhapšeni su Noosađani Ognjen N. (22), Dušan K. (18) i Nemanja Đ. (23) kod koga su inspektori pretresom stanova, pronašli više od dva kilograma droge, dva pištolja, 120 komada municije i znatnu sumu novca.

Slađana Stojanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track