POLICAJCI SE ŠOKIRALI: Užičanin za volanom sa 5,5 promila alkohola!
Foto: Dado Đilas/Ilustracija

Odmah pozvali Hitnu pomoć

POLICAJCI SE ŠOKIRALI: Užičanin za volanom sa 5,5 promila alkohola!

Crna Hronika -
Pripadnici MUP su uz veliku muku probudili pijanog vozača za volanom, izvršena je provera alkohola u krvi koja je šokirala policajce

Užice. - Oboren srpski neslavni rekord!

Užička saobraćajna policija našla je preksinoć za volanom pijanog Užičanina starog 61 godinu, a provera na alkometru pokazala je da je on u trenutku kontrole imao neverovatnih 5,5 promila alkohola u krvi.

Policajci su reagovali posle prijave za lakšu saobraćajnu nesreću u Zlatiborskoj ulici u Užicu. Izašli su na lice mesta i krivca za udes našli kako spava za volanom svog automobila, pošto je svojim vozilom udario u drugi, parkirani automobil i gurao ga najmanje dva metra.

Pripadnici MUP su uz veliku muku probudili pijanog vozača za volanom, izvršena je provera alkohola u krvi koja je šokirala policajce.

Ispostavilo se da se pijani vozač kretao niz Zlatiborsku ulicu i da je par stotina metara pre uključenja na veoma prometnu magistralu Užice - Zlatibor udario u parkirano vozilo, pa srećom nije izašao na magistralu. Odmah je pozvana hitna pomoć, utvrdjeno je da pijani vozač u udesu nije povredjen, ali je zbog pijanstva najpre odveden u hitnu pomoć a onda u policiju.

Policajci su imali muku da vozača unesu do sobe predvidjene za trežnjenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track