PORODICA POGINULOG VOZAČA: Stefan nam se javio, ali ne verujemo u njegovu iskrenost

Dragana Radoičića usmrtio fudbaler

PORODICA POGINULOG VOZAČA: Stefan nam se javio, ali ne verujemo u njegovu iskrenost

Crna Hronika -
Mihajlović je zvao kada je čuo da je tata umro, ali posle svega, sumnjam u dobru nameru, kaže ćerka preminulog Dragana Radoičića (54)

BEOGRAD - Stefan Mihajlović pozvao me je telefonom kada je čuo da mi je otac Dragan preminuo. Rekao je da saoseća u našem bolu... Posle svega, bez obzira na to koliko želim, ne mogu da poverujem da su njegove reči iskrene!Ovo je sve što je juče za Kurir uspela da kaže Jovana, ćerka Dragana Radoičića (54), vozača „fijat punta“, koji je poginuo u nesreći koju je „porše kajenom“ izazvao bivši igrač Crvene zvezde, inače sin proslavljenog fudbalera Radmila Mihajlovića. Mladi Mihajlović (21) ne samo da se 6. maja zakucao u „punto“ u Bulevaru oslobođenja već je teško povređenog čoveka ostavio na mestu nesreće i pobegao.Tata je izgubio bitkuĆerka pokojnog Radoičića rekla je i da su se do poslednjeg dana nadali da će se on oporaviti.- Borio se tri nedelje, nažalost, nije uspeo. Povrede su bile veoma teške - rekla je Jovana.Stravična saobraćajna nesreća, kako je Kurir pisao, dogodila se na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Ulice Veljka Lukića Kurjaka, kada je Mihajlović „poršeom“ udario u „fijat punto“. Od siline udarca Mihajlovićev džip je udario u drvo.- Mladi fudbaler je pobegao sa mesta nesreće i ostavio povređenog čoveka. Nisu tačne tvrdnje njegovog oca da je pozvao lekare. To je uradio slučajni prolaznik - kaže izvor iz istrage.Čeka se nalaz veštakaIako je pobegao s mesta nesreće, policija je brzo utvrdila ko je bio za volanom automobila, koji je registrovan na ime njegovog oca Radmila.- Istog dana oko 15 sati bivši fudbaler Zvezde došao je i predao se. Alko-testom je utvrđeno da je i dalje imao alkohola u krvi. Međutim, kada mu je kasnije na VMA uzeta krv na analizu, alkohola više nije bilo - dodaje on.Istragu je pokrenulo Prvo osnovno tužilaštvo, ali bi sada postupak moglo da preuzme Više tužilaštvo.- Za istragu je ključan nalaz veštaka, koji treba da odgovore da li je Mihajlović prošao kroz crveno ili zeleno svetlo. U izveštaju policije navodi se da je bilo crveno, ali je svedok koji je to tvrdio na prvom saslušanju promenio iskaz i naveo da je bilo zeleno - kaže sagovornik Kurira.

ZanemeliFUDBALER I OTAC NE ODGOVARAJUKurir je i juče pokušao da kontaktira sa fudbalerom Stefanom Mihajlovićem i njegovim ocem Radmilom. Telefon Mihajlovića mlađeg bio je isključen, dok njegov otac nije odgovarao na pozive.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track