PORODICA ZAVRŠILA SPOMENIK JELENI MARJANOVIĆ: Sad je na tebi da je zagrliš, Bože!

Izrada obeležja pri kraju

PORODICA ZAVRŠILA SPOMENIK JELENI MARJANOVIĆ: Sad je na tebi da je zagrliš, Bože!

Crna Hronika -

Spomenik je pri kraju i Jelenina slika biće u zlatnom okviru. Biće ugraviran i stih tekstopisca s kojim je ubijena pevačica sarađivala dok je bila živa, kaže Zoran Marjanović

BEOGRAD - „Taman smo, taman disali isto... Bila mi je svaka pora kože, ja je više ne mogu, sad je na tebi da je zagrliš, Bože!“Ove reči biće uklesane u kamenu knjigu koja će biti na spomeniku ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, otkrio je ekskluzivno za Kurir njen suprug Zoran Marjanović.Monstruozno ubistvo nesrećne žene i majke petogodišnje devojčice dogodilo se pre četiri meseca na nasipu Crvenka u Borči. Sahranjena je na groblju Zbeg, a spomenik je porodica odlučila da podigne uoči njenog rođendana.TekstopisacZoran za naš list objašnjava da je izrada spomenika pri kraju, da će Jelenina slika biti u zlatnom okviru i da je stih koji će biti ugraviran napisao tekstopisac s kojim su sarađivali dok je pevačica bila živa.- Reč je o pesmi koju je napisao Saša Milošević, s kojim smo radili pesme „Zlatnik“, „Bato, bre“, „Digni me, pao sam“.... - priča Marjanović i dodaje:- Jeca mu je svojevremeno tražila da za nju napiše pesmu jer joj se dopao njegov stil pisanja. Znala je da kaže: „Dokle da čekamo, dao si svima hitove?“ Međutim, Sale joj je uvek odgovarao da za nju želi nešto specijalno, zapravo, tražio je tekst koji bi odgovarao njenom emotivnom pevanju i boji glasa - kaže Zoran.

Volela balade

Nažalost, monstruozno ubistvo pevačice preduhitrilo je pomenutog tekstopisca.- Nakon tragedije koju smo doživeli Saša je napisao pesmu, baladu, koja je muška i koju je u stvari posvetio meni i Jeci. Naziv pesme je „Zagrli je, Bože“ - kazao je Marjanović.Prema njegovim rečima, Jelena je oduvek volela balade i, kako kaže, mnogo je puta razgovarao s njom da peva brže pesme, ali one nju nisu privlačile.- Stalno se vezivala za neke tužne pesme, kao da je na neki način predosećala, slutila da će nas prerano napustiti. U martu smo, recimo, radili pesmu koju smo dali pevačici Snežani Nešić Nensi. Trenutno za nju rade spot, koji su posvetili Jeci. Reči te pesme su „Ukorak pratim te, da u život vratim te / Za tebe uvek biću tu, kad svi ti leđa okrenu“. Jeca je za nju radila demo snimak, mnogo joj se svidela. Pa, recimo, pesma koju smo dali Danijeli Vranić „Nemoj da me žalite“, Jeca se vezivala za takve tužne pesme - iskren je Zoran.

Policija će otkriti ubicuNIŠTA VIŠE NIJE KAO PREZoran Marjanović kaže da gubitak supruge i dalje teško podnosi i da im ništa ne preostaje nego da čekaju da policija otkrije ubicu.- Niko nam još uvek ništa ne govori, ali to nije razlog da ne verujem da će policija otkriti ko je ubica. Međutim, ni to je neće vratiti... Ništa više nije kao pre - kaže Zoran.

Tuga za malu Janu Jelena se izgubila u travi „EVO, PORASLA SAM, A MAME JOŠ NEMA“Zoran Marjanović za Kurir kaže da je najteže, kako kaže, njihovoj petogodišnjoj ćerkici Jani.- Jana još uvek ne zna da joj je majka ubijena. Za nju se mama, koja joj iz dana u dan sve više nedostaje, izgubila u travi... Teški su to momenti za sve nas. Zapitkuje kad će mama da dođe, nedavno je stala pred ogledalo i rekla: „Evo, ja sam već porasla, a mame još nema.“ Radimo jedino što možemo, trudimo se da više vremena provodi sa svojim vršnjacima - kaže očiju punih suza Zoran.Njegovu priču potvrđuje majka ubijene pevačice Zorica Krsmanović, koja takođe kaže da Jani mama sve više nedostaje.- Pre neki dan se probudila i rekla mi da je sanjala kako je našla mamu. Ništa nisam mogla ni da je pitam ni da joj kažem. Nadam se samo da će taj monstrum platiti svu bol i sve suze koje je moje unuče za majkom isplakalo - kaže Zorica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track