SERIJA NESTANAKA MLADIH PO SRBIJI: Darko usred noći iščezao iz kuće, Božo go otišao u manastir?

Da li ste ih videli

SERIJA NESTANAKA MLADIH PO SRBIJI: Darko usred noći iščezao iz kuće, Božo go otišao u manastir?

Crna Hronika -
Nina Živković (14), na svu sreću, živa je i zdrava stigla kući, ali šta je sa ostalima...

BEOGRAD - Četrnaestogodišnja Nina Živković iz Resnika, koja je nestala 22. decembra, a danas pronađena, uzela je majčinu ušteđevinu, a potom otišla bez traga, saznaje Kurir.

Policija je tri dana tragala za devojčicom, a zasad nije poznato gde je i s kim otišla, kao ni zbog čega je napustila porodični dom. Prema rečima našeg izvora, Ninin mobilni telefon bio je nedostupan, a poslednji put je viđena u ponedeljak oko 14.30 sati na Slaviji.

OPIS- visina oko 160 cm- srednja telesna građa- smeđa duga kosa- smeđe oči i svetao ten

Pobegla od kuće? Uzorna porodica
Dobar đak... Ninina škola
Dobar đak... Ninina škola

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Direktorka OŠNINA JE DOBRO DETEVesna Šunjevarić, direktorka OŠ „Kosta Abrašević“, kaže za Kurir da je Nina primeran učenik i da nije imala nikakvih problema u učenju i ponašanju.- Za nas je ovo iznenađenje, u neverici smo. Nina nije dolazila u školu celu prethodnu nedelju. Prema našim informacijama, bila je bolesna. Bila je u kontaktu s drugarima iz odeljenja, kojima je rekla da je išla kod doktora. Samo nek se sve dobro završi - kaže direktorka.

Još jedan slučajNESTALI MLADIĆ IZ OBRENOVCA PRONAĐEN MRTAVDarko Jovanović (33) iz Mislođina, kod Obrenovca, nestao je 28. novembra, kad je u ranim jutarnjim satima izašao iz svoje porodične kuće. Njegovi roditelji su istog dana prijavili nestanak, ali o Darku nije bilo informacija. Mladić je imao psihičkih problema, a sa sobom nije poneo dokumenta, mobilni telefon, ni lične stvari. Darko je u međuvremenu pronađen mrtav i sahranjen je u ponedeljak na mislođinskom groblju. Detalji gde je i kako policija pronašla njegovo telo nisu poznati.(J. R. - M. I.)

TRAŽI SE Novi detalji o nestalom studentu ILIĆ OTIŠAO U MANASTIR?Božo Ilić (19) iz Gornjeg Milanovca, koji je nestao u noći između subote i nedelje u takovskom selu Ručići, još nije pronađen. Za njim već četiri dana tragaju lovci, vatrogasci, policajci i meštani, koji su pretražili svaku stopu nepristupačnog terena u ovom i susednim selima.U policiji smatraju da je Ilić živ.- Proveravamo verske objekte jer imamo indicija da se sklonio u neki od manastira. Imajući u vidu da je u ledenoj noći iz kuće izašao potpuno nag, mala je verovatnoća da bi četiri dana mogao neopaženo da se kreće rudničko-takovskim krajem. Moguće je i da ga je tu noć čekao automobil, kojim su se potom odvezli - kaže izvor Kurira.(D. Č.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track