PREGAŽENA MILICA: Tata, je l‘ uhapšen vozač?

Devojka sve bolje

PREGAŽENA MILICA: Tata, je l‘ uhapšen vozač?

Crna Hronika -
Milica se početkom februara probudila iz veštačke kome, a u posetu joj svakodnevno, osim porodice, dolaze i drugovi i drugarice

BEOGRAD - Milica Spirić (17) iz Surčina, koja je teško povređena 13. januara, kad je na nju i njenu drugaricu Saru Marjanović (17) „seatom“ naleteo Danilo Vukovljak (57) pa pobegao, uspešno se oporavlja u KBC Zemun.Milica se početkom februara probudila iz veštačke kome, a u posetu joj svakodnevno, osim porodice, dolaze i drugovi i drugarice.

Foto: Porodična arhiva
Foto: Porodična arhiva

- Milica otežano govori, još ne može sama da ustane iz kreveta. Podiže se uz pomoć štaka i lekara. Svesna je svega što se dogodilo. Čim je progovorila, rekla mi je: „Tata, sećam se nesreće! Automobil je bio crne boje. Je l‘ uhapšen vozač?“ Rekao sam joj da jeste, ali da ne treba da misli na nesreću, već samo na to da se što pre oporavi. Oporavak će potrajati, ali ide nabolje - kaže za Kurir Miličin otac Zoran Spirić.

Mesto nesreće... Surčin
Mesto nesreće... Surčin

Milicu su u nedelju posetili članovi aikido kluba iz Surčina, u kojem je trenirala. Svakodnevno je obilazi i Sara, koja je u nesreći lakše povređena.- Sara brine o Milici, pomaže joj da se opere, pegla joj stvari... To je neverovatno drugarstvo. Mnogo sam joj zahvalan, kao i Miličinom dečku - rekao je Spirić.(Z. N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track