PRIJATELJ PORODICE UBIJENE PEVAČICE: Jelenu je ubio neko mnogo moćan i sad zataškava ubistvo
Foto: Dragana Udovičić

Još jedna u nizu verzija

PRIJATELJ PORODICE UBIJENE PEVAČICE: Jelenu je ubio neko mnogo moćan i sad zataškava ubistvo

Crna Hronika -

BEOGRAD - Pevačicu Jelenu Krsmanović Marjanović (33) iz Beograda je ubio neko mnogo moćan i on zataškava njeno ubistvo, kaže prijatelj porodice ubijene. Prijatelj Krsmanovića navodi da deo njene porodice odbacuje verziju da je ubijena zbog duga.

- Ma kakav dug! Ne znamo koliki bi to dug morao da bude da bi bila ubijena! Ne veruju ni u priče da ju je ubio neki manijak, jer bi se iživljavao nad njom, nego smatraju da je to učinio neko mnogo moćan, pa ta osoba sada opstruira istragu - rekao je za naš list prijatelj Krsmanovića, koji je želeo da ostane anoniman.

RADA MATIĆ: JELENU JE UBILA SEKTA, VERUJEM DA JE ZORAN ČLAN Njegove poruke nisu normalne!

On navodi da nije bilo nikakvog razloga da neko ubije mladu pevačicu, koja se vraćala na estradnu scenu posle dužeg perioda.

- Jelena je bila patrijahalna osoba, a potiče iz fine porodice, koja je poreklom iz Novog Pazara. Rano je ostala bez oca, koji joj je bio veliki oslonac u karijeri. Radio je u firmi „Imlek“, a nakon njegove smrti ona je prestala da se bavi pevanjem. Živela je sa majkom i nije imala rođene braću i sestre - priča naš sagovornik.

Rođaci Krsmanovića ne žele da pričaju o ubistvu dok se istraga ne završi, ali je na Fejsbuk profilu njene sestre od strica, modne dizajnerke Maje Krsmanović (33) iz Beograda, stoje fotografije od pre dve godine na kojima se vidi kako se ona uz pomoć ove rođake pripremala za povratak na muzičku scenu.- Ta sestra joj je pomagala i radila stajling jer se Jelena ozbiljno posvetila muzičkoj karijeri. Osim vežbanja, Jelena je mnogo je ulagala u svoj fizički izgled - navodi naš izvor.

Iako se javno ne oglašavaju, na Fejsbuk profilu Jelenine rođake Maje Krsmanović nedavno je osvanuo status sa tužnom pesmom iz turske serije „Kad lišće pada“, za koji se pretpostavlja da je posvećen ubijenoj pevačici.

- ... I opao je list sa porodičnog stabla, dušo moja... Posvećeno J. - napisano je na statusu ove modne dizajnerke, uz naznaku da se oseća slomljeno.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

Počeci ubijene pevačice

- Gostovala je kod mene u emisiji kada je imala 15 godina, a sa njom je bio i njen otac Dule, koji ju je svesrdno podržavao. Posle pauze, ponovo je bila moj gost u emisiji, sa suprugom i ćerkicom. Bila je jedna od najperspektivnijih mladih i pevačica kod nas, bez mrlje u karijeri. Bila je mirna i tiha i šokirala me je njena smrt - kaže voditelj Draško Aćimović. Beogradska policija nastavlja opsežnu istragu na otkrivanju ubice koji je mučki 2. aprila u naselju Crvenka u Borči usmrtio Jelenu, a potom njeno telo bacio u kanal.Ubica sklonio dokaze

Prijatelj porodice veruje da je taj moćnik sklonio dokaze i na sve moguće načine ometa istragu kako se ne bi otkrila njegova umešanost u zločin.

- Sumnjamo da pomoću svojih veza čini sve da istragu navodi u pogrešnom smeru kako ne bi bio doveden u vezu sa ubistvom. Verujemo da u javnost namerno pušta spekulacije o tome ko je ubio Jelenu i time zastrašuje svedoke, koji bi možda mogli nešto da kažu o zločinu. Porodici Krsmanović nimalo nije svejedno što se ubica slobodno šeta i što, nedajbože, može da ubije još nekoga - kaže prijatelj Krsmanovića.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track