PROKLETSTVO Tri žene, tri smrti: Za šest meseci umrle Jelena, njena baka i mama!

Majka ubijene pevačice Granda umrla juče u svom domu

PROKLETSTVO Tri žene, tri smrti: Za šest meseci umrle Jelena, njena baka i mama!

Crna Hronika -

Poslednje reči: Marjanovići, sve vam opraštam, samo recite ko je ubica. Samo sat vremena delilo je Zoricu Krsmanović od toga da poslednji put vidi unuku Janu

BEOGRAD - Kratak i neumestan komentar ispalio je juče za Kurir muž ubijene pevačice „Granda“ Zoran Marjanović na vest da mu je umrla tašta: „Strašno, još jedan leš ove godine! Ima li kraja tragedijama u porodici?! Kakva je ovo godina?! Pa, ovo ni najgorem neprijatelju ne bih poželeo“.

Bolest uzela mahaZdravstveno stanje Zorice Krsmanović znatno se pogoršalo onog dana kad je na grobu njene jedinice podignut spomenik. Nesrećna majka, slomljena od bola, grlila je spomenik obraćajući se svom detetu rečima: „Jeco, ljubi te majka! Lepoto moja, ponosu moj! Sve čekam, sine, da mi dođeš. Ne možemo više bez tebe ni Jana ni ja!“ - pričala je uplakana Zorica, a potom klekla pored nadgrobne ploče.Jecajući je objašnjavala da ne može više da izdrži bol koji oseća od dana kad je saznala da je Jelena ubijena: „Ne mogu više, sine, da izdržim!“Nepune dve nedelje kasnije ekipa Kurira posetila je Krsmanovićevu u njenoj kući. Već tada joj nije bilo dobro. Tužna majka molila je da joj se na bilo koji način otkrije ime ubice.- Da mi je samo da mogu da ga vidim i pitam ga šta mu je moje dete zgrešilo da mi je tako otme iz grudi. Šta mu je moja unuka Jana uradila da je ostavi tako malu bez majke. Srce mi se lomi kad god pita za mamu, a ja ne znam šta da joj kažem. Pita me da li će i ona biti lepa kao njena mama, a ja se pitam da li će joj uopšte pamtiti lik kad odraste - kroz plač je govorila Zorica.Dva dana kasnije Zorica je zatražila pomoć u Gradskoj bolnici zbog jakih bolova.Izgubila bitku- Nisam znala šta ću više sa sobom. Nisam mogla da ležim niti da sedim. Kako ću ovako pred moju Jecu, kako ću Janu da ostavim a da znam da je ubica još uvek na slobodi - pričala je slomljena od bola Zorica, koju smo zatekli u bolničkom krevetu s infuzijom u ruci.Od tada njeno stanje se velikom brzinom pogoršavalo, te je prebačena na VMA. Zoricu su redovno posećivali sestra Ljubica i zet Zoran.Nedelju dana kasnije, kad se činilo da su lekari uradili sve što je bilo do njih, pustili su je kući.Opijena od gomile lekova i infuzije, Zorica je jedva mogla da drži glavu uspravno. Njeno napaćeno i slomljeno srce prestalo je da kuca oko 11 sati.- Žalila se prethodne noći na bol u grudima. Bio je lekar. Dali su joj sve od lekova što je trebalo da popije, ali izgleda da srce nije izdržalo - rekao je Marjanović.

Dug zagrljaj sa bakom„JANU, JANU, DOVEDITE MI JANU!“Zoran Marjanović ispričao je kako je izgledao njegov i Janin poslednji susret sa Zoricom.- U nedelju smo Jana i ja poslednji put videli Zoricu. Bili smo kod nje kući. Jana se igrala s njom, smejale su se i šalile. Kad smo krenuli kući, Jana je zagrlila Zoricu i nije htela da se odvoji od nje. Više od pet minuta bile su čvrsto zagrljene. I ja sam se izljubio i izgrlio s njom, ne sluteći da će nam to biti poslednji susret - rekao je Zoran.Plačnim glasom dodao je da je Zorica veče pre smrti tražila da joj dovede Janu.

ProkletstvoTRI ŽENE, TRI SMRTIU porodici Krsmanović za 186 dana umrle su tri žene - prvo je ubijena Jelena Marjanović, zatim je umrla njena baka Pelagonija Manojlović i juče pevačicina majka Zorica Krsmanović:

2. 4 - Ubijena Jelena Marjanović

23. 5 - Preminula Pelagija Manojlović

4. 10 - Preminula Zorica Krsmanović

Hronologija29. 8 - Zorici se stanje pogoršalo kad je na ćerkinom grobu videla spomenik11. 9 - u svom krevetu, grleći Jeleninu fotografiju, Zorica je preko Kurira molila da sazna ime ubice13. 9 - zbog jakih bolova Zorica primljena u Gradsku bolnicu u Beogradu24. 9 - zbog lošeg stanja prebačena na VMA30. 9 - lekari je otpustili na kućno lečenje4. 10 - u 11 sati stalo je srce Zorice Krsmanović

U štampanom izdanju KURIRA pročitaje:

SPS PUCA PO SVIM ŠAVOVIMA: Dačiću cice došle glave

ZONA SUMRAKA: Tadić bi hteo da ga astrolog vrati na vlast

ŠARENO: Šešelj u Skupštini u kradenom odelu

AHMET JE SERIJSKI NASILNIK: Zver tukla i bivšu ženu!

ABRONOŠA: Reditelj na setu vara ženu sa Srbijankom

ŽESTOKA SVAĐA Bubamara: Aleksandra, folirantkinjo, zakopaću te!

NEVENA MODELS BESNA: Političari mi smeštaju porno-aferu

DUŠAN KOVAČEVIĆ: Ristić će od Nataše Bekvalac napraviti glumčinu

Raša je uhvaćen kako pred zoru izlazi iz hotela na Voždovcu držeći se za ruke sa zgodnom crnkom sa kojom je proveo noć.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track