PRONAĐEN HEROIN, MARIHUANA I KOKAIN: Podnete krivčne prijave protiv sedam osoba
Foto: Slađana Stojanović

Akcija policije u Novom Sadu

PRONAĐEN HEROIN, MARIHUANA I KOKAIN: Podnete krivčne prijave protiv sedam osoba

Crna Hronika -

NOVI SAD - Protiv sedam osoba, osumnjičenih za neovlašćenu proizvodnju, prodaju ili držanje opojnih droga, novosadska policija podneće krivične prijave.

Protiv Novosađanina (39) biće podneta krivična prijava za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga jer je pretresom njegovog stana policija pronašla 18 paketića praha za koji sumnja da je heroin.

U stanu su pronađene i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, bez medicinske dokumentacije, kao i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Za isto krivično delo tereti se i meštanin Bačke Palanke (34) u čijoj je kući policija pronašla tri stabljike kanabisa i manju količinu suve biljke, sumnjive na marihuanu. Protiv njega će biti podneta krivična prijava i za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Za neovlašćeno posedovanje narkotika osumnjičena su još četiri Novosađanina i jedan državljanin Bosne i Hercegovine. Kod njih je, na različitim lokacijama, novosadska policija pronašla supstance za koje sumnja da su marihuana ili kokain.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track