INCIDENT U USTANIČKOJ: Muškarac (42) ranjen u nogu ušao u kafić i mrtav hladan poručio piće
Foto: Dado Đilas/Ilustracija

Pucnjave nije bilo

INCIDENT U USTANIČKOJ: Muškarac (42) ranjen u nogu ušao u kafić i mrtav hladan poručio piće

Crna Hronika -

BEOGRAD - U Ustaničkoj ulici danas se kod broja 234 pojavio muškarac D. S. (40), ranjen u nogu u navodnoj pucnjavi koja se, prema prvim informacijama, dogodila baš u toj ulici. Međutim, nešto kasnije, MUP je saopštio da nema informacije da je u toj ulici uopšte bilo pucnjave, a i sam ranjeni muškarac tvrdi da je ranjen još noćas i to na Zelenom vencu!

Muškarac, navodno od ranije poznat policiji, s prostrelnim ranama noge prevezen je u Urgentni centar.

- Povređeni muškarac navodno ima više ustrelnih povreda, svestan je i prevezen u Urgentni centar - rekla je dr Nada Macura. Nezvanično, on je ušao u jedan lokal i zatražio pomoć.

U međuvremenu i MUP je potvrdio da je muškarac četrdesetih godina povređen u Ustaničkoj i potom prevezen u Urgentni centar.

U MUP su rekli da nemaju informacije da je muškarac povređen u pucnjavi, već da samo imaju podatak da je povređeni muškarac ušao u jedan ugostiteljski objekat u Ustaničkoj, nakon čega je prevezen u Urgentni centar. U toj ustanovi je rečeno da je D.S. (40) kod ortopeda i da je dijaganostika u toku.

Prema prvim informacijama, navodno se dogodila pucnjava u Ustaničkoj ulici u Beogradu u kojoj je povređen muškarac.

Prema još jednoj verziji, muškarac je povređen na Zelenom vencu. Naime, u Ustaničkoj je samo ušao u kafić i naručio piće, a konobarica koja ga je uslužila primetila je da je ranjen nakon čega je pozvala Hitnu pomoć. Kako navode zaposleni u kafiću, povređeni je ispričao da je ranjen na Zelenom vencu i da je uspeo sam da dođe do Ustaničke.

(EPK/Tanjug/RTS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track