PUŠTENA UZ KAUCIJU: Plejboj cica ubica ponovo na slobodi
Foto: Facebook

Ukinut pritvor Slobodanki Tošić

PUŠTENA UZ KAUCIJU: Plejboj cica ubica ponovo na slobodi

Crna Hronika -
Pripadnica kriminalne grupe Darka Eleza, koja se tereti za pet ubistava, braniće se sa slobode, ali ne sme da napušta BiH

SARAJEVO - Slobodanki Tošić, bivšoj Plejbojevoj zečici i misici, koja se, prema optužnici, tereti da je kao pripadnica kriminalne organizacije Darka Eleza učestvovala u pet ubistava, ukinut je pritvor i određene su joj mere zabrane, piše Avaz.Odlučujući o predlogu Tužilaštva BiH sadržanom u odgovoru na žalbu na rešenje ovog suda od 17. avgusta 2015. godine, sud Bosne i Hercegovine juče je doneo rešenje kojim je optuženoj Tošićevoj ukinut pritvor i određena zabrana napuštanja boravišta, zabrana putovanja, kao i zabrana korišćenja lične karte za prelazak državne granice BiH.Izrečene mere zabrane mogu trajati dok za tim postoji potreba, odnosno do drugačije odluke suda, a kontrola opravdanosti obavljaće se svaka dva meseca.Odbrana Tošićeve ranije je uputila predlog da se optuženoj, umesto pritvora, odredi kaucija, odnosno da se sva imovina njene porodice stavi pod hipoteku za njeno puštanje na slobodu. Tošićeva se nije odazivala na poziv suda BiH, pa je za njom raspisana međunarodna poternica. Uhapšena je nedavno na području Hrvatske, nakon čega je izručena BiH i otad se nalazi u pritvoru.Na ročištu 17. avgusta i sama Tošićeva je obećala da neće napuštati mesto boravka, odnosno Han Pijesak, a plačući je kazala da više ne može da podnese zatvor.

Državni problemVIĐALA SE SA SRPSKIM POSLANIKOMSlobodanka Tošić punila je novinske strane prethodnih meseci u Srbiji kada se saznalo da se viđala sa našim parlamentarcem Žikom Gojkovićem iz SPO. Gojković je kontroverznu misicu iz BiH čak zvao da ga poseti i u Narodnoj skupštini.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track