RAŠA POPOV RAZOČARAN: Ceo život sam pisao deci, a sada su me deca napala!
Foto: Fonet

Napad na čuvenog književnika

RAŠA POPOV RAZOČARAN: Ceo život sam pisao deci, a sada su me deca napala!

Crna Hronika -
Oni su me pratili kao vučjaci zeca ali na svu sreću sve se dobro završilo, istakao je sprski kjiževnik

BEOGRAD - Srpski književnik izjavio je da se oseća loše pošto su ga danas napali dečaci 10 i 11 godina starosti.

''Posle napada se loše osećam, jer sam ceo život posvetio pisanju deci ali eto doživeo sam i to da me oni na sopstvenom pragu napadnu. Oni su me pratili kao vučjaci zeca ali na svu sreću sve se dobro završilo'', rekao je čuveni Raša Popov (81), srpski književnik, zvezda dečje televizijske emisije “Fore i fazoni''.

On je rekao da fizički nije napadnut, odnosno pretučen ali da su ta deca koja su ga opljačkala, taktički potkovana.

''Saletali su me na ulici i pratili do zgrade a prilikom ulaska u stan pokušali su da uđu ali, sam uspeo da se sa njima izborim i zaključam vrata'', rekao je Popov.

Prema njegovim rečima oseća veliko razočaranje u tu decu, kojoj je taktika da prate i napadaju starije osobe kako bi ih opljačkali. On je takođe i malo zbunjen reakcijom javnosti, odnosno brigom za njegovo stanje. Takođe je Popov u svom maniru rekao da boluje od paranoje zvana Beograd.

Popov, srpski književnik, krajem oktobra je bio žrtva braće I. N. (10) i J. N. (11), koji imaju više od 300 prijava zbog razbojništva i krađa, a jedan starac je umro pošto su ga umalo pretukli. Kako saznaju beogradski mediji, braća su Popova sačekala ispred ulaza u zgradu na Paliluli i zahtevali od njega da im da novac.

(Alo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track