RAZLUPAO ĆELIJU: Kosmajac divljao u CZ, psovao i pretio zbog oduzimanja vile

Nakon što je Viši sud u Beogradu doneo rešenje o privremenom oduzimanju imovine

RAZLUPAO ĆELIJU: Kosmajac divljao u CZ, psovao i pretio zbog oduzimanja vile

Crna Hronika -
Čuvari koji su sedeli u svojoj sobi na kraju hodnika čuli su buku i odmah otrčali ka Kosmajčevoj ćeliji. Međutim, kada su shvatili o čemu je reč, pet minuta su stajali ispred vrata, dok je Kosmajac divljao u svojoj ćeliji, navodi izvor.

Dragoslav Kosmajac bukvalno je poludeo kada je video u novinama vest da mu oduzimaju imovinu vrednu nekoliko miliona evra.

"On je šutirao krevet i ormarić za stvari koji se nalaze u njegovoj zatvorskoj ćeliji i sve vreme psovao i vikao da je odjekivalo na celom spratu na kom se nalazi njegova soba", kaže izvor Naši novina. Posle toga je bespomočno počeo rukama i nogama da udara u vrata ćelije da su stražari morali da dođu da ga smire. "Čuvari koji su sedeli u svojoj sobi na kraju hodnika čuli su buku i odmah otrčali ka Kosmajčevoj ćeliji. Međutim, kada su shvatili o čemu je reč, pet minuta su stajali ispred vrata, dok je Kosmajac divljao u svojoj ćeliji, navodi izvor.

Viši sud u Beogradu doneo je rešenje o privremenom oduzimanju imovine Dragoslava Kosmajca, koji je optužen za finansijske malverzacije, kao i imovine njegove supruge Aleksandre i sina Lazara. Sud je saopštio da je tu odluku doneo u četvrtak, na osnovu zahteva Višeg javnog tužilaštva.

http://www.youtube.com/watch?v=z3o_BP9MkQg

(Naše novine)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track