ZAPALIO SE AUTOMOBIL: Jedan poginuo, a drugi teško povređen u sudaru vozila i kamiona
Foto: Citalac Kurira Mladen Jordanovski

Kod motela 1000 ruža

ZAPALIO SE AUTOMOBIL: Jedan poginuo, a drugi teško povređen u sudaru vozila i kamiona

Crna Hronika -
Putnički automobil koji se na kružnom putu sudario sa kamion se zapalio, a u njemu tragično je nastradao jedan mušakarac, dok je drugi sa teškim opekotinama prebačen na VMA

BEOGRAD- Za sada nepoznati muškarac je poginuo, a drugi je teško povređen rano jutros oko 6.20 sati kada su se na Kružnom putu u smeru ka Resniku sudarili putnički automobil i kamion.

Nesreća se dogodila kod motela 1000 ruža. Prema prvim i nezvaničnim informacijama do sudara je došlo kada je autombil marke reno udario otpozadi kamion i tom prilikom se zapalio. Prvu pomoć pružile su dve osobe iz kamiona koje su uspele da iz zapaljenog vozila izvuku vozača sa teškim opekotinama, dok je suvozač na žalost stradao.

Kako je Kurir saopšteno u Hitnoj pomoći jedna osoba je ostala zarobljena u vozilu i ona je izgorela, dok je druga sa teškim opekotinama kolima Hitne pomoći prebačena na VMA.

- U saobraćajnom udesu, koji se dogodio jutros oko 06.20 časova na Kružnom putu u smeru ka Resniku, u Beogradu, jedna muška osoba je stradala u vozilu, dok je drugi muškarac starosti oko 50 godina sa opekotinama III stepena na desnoj strani tela prebačen na VMA, izjavila je portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura.

Zbog policijskog uviđaja stvorena je velika kolona, pa se preproučuje vozačima da izbegavaju ovaj pravac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track