SILEDŽIJA PUŠTEN NA SLOBODU Saznajte kako će Vasić da zaštiti dete, devojku i sebe!
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

Grandovac živi u strahu

SILEDŽIJA PUŠTEN NA SLOBODU Saznajte kako će Vasić da zaštiti dete, devojku i sebe!

Crna Hronika -

Robijaš Strahinja Jovanović, nakon saslušanja pušten je na slobodu, uprkos tome što je pretio ubistvom majci svog deteta Marini Perišić i njenom sadašnjem dečku, pevaču Slobi Vasiću.

NOVI SAD - Zvezda „Granda“ Sloba Vasić i njegova devojka Marina Perišić zatočeni su u kući sa dvoje maloletne dece nakon što je mladu majku bivši suprug Strahinja Jovanović pokušao da zadavi, a potom joj pretio ubistvom.Jovanović, koji je odranije poznat policiji, nasrnuo je na svoju bivšu suprugu u porodičnoj kući i počeo da je davi. U obračun se, prema Perišćkinim rečima, umešala njena sestra, koja je razdvojila bivše supružnike i sprečila tragediju. Incident je prijavljen policiji, a Sloba Vasić i Marina zatražili su zaštitu. Uprkos svemu tome, Jovanović nije zadržan u pritvoru, iako je napadnuta žena dostavila i lekarsku dokumentaciju koja potvrđuje da je bila žrtva nasilja.- Dok sam bila u policiji, molila sam ih da preduzmu nešto, da ga privedu i pretresu stan kako bi pronašli pištolj kojim mi je pretio da će me ubiti, ali ništa nisu učinili. Molila sam ih čak i da mu urade test na drogu, jer sam sigurna da je bio pod dejstvom narkotika, ali ni to nisu učinili - kaže očajna Marina i dodaje da su joj čak savetovali da ne ide ni u Urgentni centar, kako se ne bi utvrdio stepen povreda.

POGLEDAJTE EKSKLUZIVNU ISPOVEST MARINE I SLOBODANA, ZA KURIR

- Da Sloba nije insistirao da nam obezbede policajca s kojim ćemo otići u bolnicu, ni od toga ništa ne bi bilo. Pritom su nas i u Urgentnom dočekali na nož. Bili su veoma neprijatni, a izveštaj mi uopšte nije jasan, jer pišu neke nebuloze - požalila nam se Marina.Sloba Vasić se uključio u razgovor i rekao da će oni danas sami, na svoju inicijativu, otići u Centar za socijalni rad, pošto policija nije smatrala za shodno ni da bi to trebalo da se prijavi.- Danas idemo u centar da vidimo kako i šta dalje, pošto od policije ništa nismo dobili. Oni slučaj nisu ni prijavili socijalnom, a trebalo je. Unajmićemo advokata i tražićemo zabranu prilaska Jovanovića, kako Marini tako i deci - odlučan je Vasić.

Nije viđao ćerkicuMarina sa Jovanovićem ima ćerkicu staru dve godine i još jedno dete iz prethodnog braka.Razveli smo se u januaru i od tada je ćerkicu video možda tri puta. Tačnije, njegova majka je dolazila po nju i vraćala je uveče, a onda sam saznala da on uopšte nije bio kod kuće u to vreme i da ni pet minuta nije proveo s detetom - kaže Marina, koja se sa Strahinjom zabavljala i kao tinejdžerka.Naša ćerka je svakog muškarca zvala tataMarina se požalila da je Strahinja bio loš otac njihovom zajedničkom detetu.Retko je bio u kući, pa se ćerkica svaki put upoznavala s njim. Onda bi ponovo nestao, a malena bi svakog muškarca na ulici nazivala tatom - suznih očiju kaže Marina za Kurir.

Danas u KURIRU pročitajte još:

* ANĐELI PAKLA KLALI VLASNIKA SINĐELIĆA: Četvorica uhapšena zbog teškog ranjavanja u Beogradu!

* POČINJE RAT ŠEŠELJA I VUČIĆA, OD 19 DO 23 SATA: Izaberite predsednika u SUPERFINALU KURIROVIH IZBORA

* STRAŠNA ISPOVEST JADRANKE M. (27): Silovao me je i tukao, još živim u strahu da će me naći i ubiti!

* ŠEST DANA NIKO NE ZNA GDE JE SAMOHRANA MAJKA IZ BEOGRADA: Ćerkica stalno pita gde joj je mama!

* VELJA ILIĆ OTVORIO DUŠU: Niko mi se ne javlja, još čekam fotelju!

* OPORAVLJA SE POSLE AVIO-NESREĆE: Rušel se probudio iz kome!

Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom. Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić. CECA RAŽNATOVIĆ: Prijavi nasilnika, ko god to bio...
Ovo je poruka PRETUČENE SEKE ALEKSIĆ: Izlaz postoji, potraži ga!
KALINA KOVAČEVIĆ: Nisi ničije vlasništvo!
Dabović: Prvi udarac nikada nije poslednji!
Novinarka Nataša Miljković je prihvatila da za potrebe kampanje odigra ulogu žrtve porodičnog nasilja i pošalje poruku svima koji ga trpe. "Ne čekaj da bude kasno! Ja sam Nataša Miljković i podržavam akciju Kurira. Stop nasilju", jasno je rekla naša poznata novinarka.
Ovim putem vas obaveštavamo da su u cilju sprečavanja nasilja svake vrste otvoreni i dežurni telefonski brojevi na koje svi građani ANONIMNO mogu da prijave nasilnike. BESPLATNI BROJ: 0800-011-011 (radnim danima od 10 do 19 sati) 011/3291-440, 011/2441-521, 011/2456-404 (radnim danima od 10 do 19 sati) 062/304-560 (vikendom i noću od 19 do 10 sati) 192 (MUP) 194 (HITNA POMOĆ) Sigurne kuće: Beograd (3) Kragujevac Niš Vranje Smederevo Pančevo Zrenjanin Novi Sad Sombor Sremska Mitrovica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track