SMS LJUBAVNICA ZORANA MARJANOVIĆA: Policija me je izdala, žaliću se ministru!

Šokantno! Rada Matić ogorčena ponašanjem inspektora

SMS LJUBAVNICA ZORANA MARJANOVIĆA: Policija me je izdala, žaliću se ministru!

Crna Hronika -

U MUP nisu ispoštovali naš dogovor. Hteli su samo da me iskoriste i zbog toga ja ispaštam.

BEČ - Policija me je izdala i zbog toga nameravam da se obratim i ministru Nebojši Stefanoviću jer nije ispoštovan dogovor između MUP i mene. Ispalo je da sam samo htela pet minuta slave, ali to nije tačno.Ovim rečima je za Kurir najavila svoj sledeći korak Radmila Rada Matić iz Beča, s kojom se udovac Zoran Marjanović dopisivao 23 dana nakon ubistva njegove žene, pevačice Jelene Marjanović Krsmanović.Bila sam samo mamacKako Rada objašnjava, oseća se izdanom od policije jer su informacije koje je njima dala procurile u medije i zbog toga je ona najviše ispaštala.- Ništa od ovoga nisam htela. Pojavila sam se samo u jednoj emisiji da bih objasnila šta je istina, a ne da bih bila viđena. Nisam došla u Srbiju po pet minuta slave, a na kraju je sve tako ispalo - kaže Rada, koja se u subotu iz rodne Koceljeve vratila u Beč.Prema njenim rečima, policija je napravila grešku, ali ona tu neće stati.- U narednih nekoliko dana planiram da se obratim ministru policije Stefanoviću jer imam poruke kao dokaz da sam sarađivala s policijom, kao i njihove planove kako da me iskoriste u ovom slučaju - tvrdi Matićeva.Ona navodi da je dobila mnogo poziva za gostovanje u raznim emisijama, kao i u rijalitiju „Parovi“, ali da je sve odbila.- Nisam zainteresovana za rijaliti, a ni za ostale ponude da gostujem u tim emisijama. Jednom sam rekla šta sam imala i pored toga me ljudi nisu razumeli. Od sada ću samo pratiti šta mediji pišu o ovom slučaju, ali se više neću mešati - izjavila je Rada.Ne čuje se sa ZoranomNa komentare Zorice Krsmanović, majke ubijene pevačice, da gazi preko njene mrtve ćerke, Rada kaže da je zgrožena.- Razumem da joj je teško, ali ja sam Jelenu u dopisivanju sa Zoranom samo jednom pomenula, i to u poruci u kojoj sam napisala da se nadam da je Jelena sada srećna i mirna. Ogorčena sam kako me je sve nazvala Jelenina majka - objašnjava Rada.Prema njenim rečima, sa Zoranom se nije čula otkako se njihovo dopisivanje pojavilo u medijima, pa čak ni posle gostovanja na televiziji.- Nemam nikakav kontakt sa Zoranom, niti sam se sa bilo kim čula. Sada sam u Beču i osećam se bezbedno, bez obzira na sve što se dogodilo - kaže Rada.

Rada upozoravaOBRATITE PAŽNJU NA ZORANOVU PUŠKU!Naša sagovornica kaže da bi trebalo da se više pažnje obrati na poruke koje je dobijala od Zorana.- Nadam se da će se ceo slučaj rešiti, a skrenula bih pažnju na onu poruku u kojoj je Zoran pomenuo svoju pušku.Na pitanje zbog čega je to ključna poruka jer je Zoran izjavio da je ta puška u policiji, Rada je odgovorila:- Ne kažem to bezveze.

ProvaljeniPLAN POLICIJE- Rada pristala na plan policije da pokuša da zavede Zorana- Dala im svoju šifru na Fejsbuku i oni su razmenjivali poruke sa udovcem- Razmena išla preko Fejsbuk grupe „Podrška Zoranu Marjanoviću i njegovoj porodici“- Policija je preko Rade osmislila i Vajber seks-strategiju- Ona je bila mamac da bi ih Zoran eventualno doveo do Jeleninog ubice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track