ŠOKANTAN OBRT: Devojka osumnjičena za ubistvo vlasnika vile u Niškoj Banji, a ne recepcionar!
Foto: M. M.

ŠOKANTAN OBRT: Devojka osumnjičena za ubistvo vlasnika vile u Niškoj Banji, a ne recepcionar!

Crna Hronika -

Milica Dimitrijević uhapšena je zbog sumnje da je ubila vlasnika vile "DND" iz Niške Banje i pokušala da ubije radnika tog hotela, saopštio je MUP.

Podsetimo, reč je o krvavoj tragediji koja se dogodila 6. novembra. Tada je saopšteno da je Dejana Dejančića (51), vlasnika vile sa apartmanima za izdavanje u Niškoj Banji, ubio na radnom mestu njegov recepcioner Dejan Jovanović (41), koji je potom pokušao samoubistvo.

Jovanović je u Dejančića ispalio dva hica iz pištolja i pogodio ga u glavu i stomak, a nesrećni čovek je preminuo na mestu. Ubica se pre dolaska policije zaključao u vilu, a uprkos višečasovnim pregovorima koje su inspektori s njim vodili, Jovanović je naposletku pucao sebi u glavu.

Žrtva... Dejan Dejančić
Žrtva... Dejan Dejančić

Tada je, podsetimo, Milica Dimitrijević izjavila da je bila svedok ubistva vlasnika Dejana Dejančevića (51). Ona je posle tragedija demantovala da je bila u ljubavnoj vezi sa ubicom i recepcionerom Dejanom Jovanovićem (42)... Jovanović je, navodno, pokušao da izvrši samoubistvo pucajući sebi u glavu, ali su lekari uspeli da ga održe u životu.

- Hteo je i mene da ubije, jedva sam živu glavu izvukla. Laž je da sam bila devojka ubice - tvrdila je tada Milica D., pred "čijim je očima ubijen vlasnik vile". Kako je utvrđeno tokom dosadašnje istrage, sumnja se da je Jovanović potegao pištolj na gazdu jer je bio opsednut mladom sobaricom koja je navodno bila u vezi sa svojim poslodavcem. Međutim, ona tvrdi da motiv zločina nije bila ljubomora jer sa Jovanovićem nije imala ništa.

Foto: M. M.
Foto: M. M.

Milica je tada za Kurir izjavila da je preživela ogromnu traumu, pa je sa našim novinarem razgovarala kroz otvorena vrata svoga stana, ali je odbijala da se pojavi.- Nisu tačni ti napisi po novinama da sam s Jovanovićem bila u ljubavnoj vezi. Kao i da je motiv zločina ljubomora. On je ubio direktora jer je tvrdio da ga psihički maltretira. Ja sam umalo stradala jer sam bila svedok ubistva. Bežala sam glavom bez obzira, bosa i bez jakne sam istrčala iz hotela. To je prava i jedina istina o zločinu - rekla je Milica.

I otac ubijenog biznismena Vasa Asanović tvrdi da nije imao saznanja da je njegov sin bio u vezi sa svojom radnicom.- Svi smo šokirani. On je bio domaćin čovek, oženjen, otac troje dece i deda troje unučadi. Radio je u Švedskoj, tamo je stekao i penziju. Ne znam šta je bilo Dejanu da ubije mog sina, pa bili su najbolji prijatelji. On ga je čak vodio sa sobom u Švedsku - izjavio je tada starac brišući suze.

Foto: M. M.
Foto: M. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track