STEFANOVIĆ: Na Beka su pucali amateri, jednom čak spala i kapuljača
Foto: KURIR

Ubistvo nisu pokušali profesionalci

STEFANOVIĆ: Na Beka su pucali amateri, jednom čak spala i kapuljača

Crna Hronika -
U prilog toj tvrdnji izneto je i da su u Beka iz neposredne blizine, od oko metar, ispaljena čak četiri hica, a da su ga pogodila samo dva

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je jutros u Palati Srbija da je policija pronašla četiri čaure i jedno zrno na mestu gde su dve osobe sinoć pokušale da ubiju biznismena Milana Beka.

Ministar je istakao i da policija intenzivno radi u nekoliko pravaca na otkrivanju motiva za pokušaj ubistva ali da, prema dosadašnjim informacijama, oni koji su pucali nisu bili profesionalci. U prilog toj tvrdnji izneto je i da su u Beka iz neposredne blizine, od oko metar, ispaljena čak četiri hica, a da su ga pogodila samo dva, kao i da je jednom od napadača spala kapuljača.

"Da je bio profesionalac, ne bi promašio", konstatovao je Stefanović i dodao da su pronađene sve četiri čaure, kao i jedno zrno, što je još jedan dokaz da nije reč o profesionalcu.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

Tim MUP je cele noći radio na rasvetljavanju napada na Beka, a u Palati Srbija je saopšteno da Beku nije pogođen nijedan od vitalnih organa.

KCS: Beko od jutros stabilnije

Stanje ranjenog Milana Beka je jutros stabilnije u odnosu na proteklu noć, saopštio je Klinički centar Srbije.Zbog težine i vrste povrede narednih pet do sedam dana postoje rizici, i nastavlja se sa njegovim intenzivnim lečenjem, dodaje se u saopštenju zdravstvene institucije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track