STRAVA I UŽAS U LAZAREVCU: Pedofil živeo s devojčicom od 13 godina!
Foto: Shutterstock

Uhapšen zbog sumnje da je obljubio dete

STRAVA I UŽAS U LAZAREVCU: Pedofil živeo s devojčicom od 13 godina!

Crna Hronika -
M. Đ. (47) iz Lazarevca prilikom privođenja zatečen s maloletnicom u svom stanu, u kojem je ona boravila duže vreme

LAZAREVAC - M. Ð. (47) iz Lazarevca uhapšen je zbog sumnje da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu.Kako Kurir saznaje, pedofil je duže vreme živeo s devojčicom u centru Lazarevca, a priveden je posle prijave roditelja maloletnice.M. Đ. priveden je u subotu uveče u svom stanu u prizemlju zgrade u Ulici kralja Petra u Lazarevcu, a s njim je bila i maloletnica. Jedan od stanara ove zgrade, svedok hapšenja i pretresa stana kaže za Kurir da je video jednu devojčicu u stanu, ali da nije znao da je upravo zbog nje došla policija.

Lekovi za potenciju

- Devojčica je sedela sklupčana na trosedu i gledala tupo u jednu tačku. Bila mi je nekako čudna, ali sam pokušavao da ne gledam u njenom pravcu. Mala, sitna. Simpatično detence. Ne znam šta da kažem. Komšija M. Đ. je izgledao kao pravi gospodin. Nisam ni slutio da je živeo s tim detetom - priča naš sagovornik i dodaje:- Malo mi je bilo neobično, a moram priznati i neprijatno, kad su mu iz džepa izvukli punu šaku lekova za potenciju. Mislim da se zovu „kamagra“, ali nemojte da me držite za reč. Prilikom pretresa policija je u stanu osumnjičenog zaplenila računar i mobilne telefone.On dalje kaže da je M. Đ. bio povučen i da nije mnogo komunicirao sa ostalim stanarima. Ipak, po jednom događaju su ga svi upamtili - kada mu je jedne noći na vrata pokucala bivša supruga.- Pošto ga nije našla u stanu, prvo je pokušala da razvali vrata, a kad joj to nije pošlo za rukom, uzela je kamenicu i razlupala mu auto - priča sagovornik Kurira.
Horor... Zgrada i stan u kojem je uhapšen pedofil
Horor... Zgrada i stan u kojem je uhapšen pedofil

Starija komšinica koja stanuje upravo iznad stana u kojem je uhapšen M. Đ. kaže da je devojčicu viđala poslednjih mesec dana i da je uverena da su ona i komšija već neko vreme živeli zajedno u stanu.- Šta su oni tamo iza zatvorenih vrata radili, to stvarno ne znam. On mi, doduše, izgleda kao neki gospodin, nikad ne bih rekla da je u stanju tako nešto da uradi- objašnjava starija gospođa.Roditelji prijaviliInače, prema nezvaničnim saznanjima do kojih je došao Kurir, M. Đ. je uhapšen u saradnji centara za socijalni rad iz Šapca i Lazarevca, koji su policiji preneli sumnje devojčicinih roditelja da je ona žrtva pedofila.MUP Srbije je potvrdio da je M. Đ. uhapšen zbog sumnje da je izvršio obljubu.

Zaposlen u „Kolubari“NIJE PROBLEMATIČANPredsednik MZ u Junkovcu, selu nadomak Lazarevca u kojem je rođen i gde je do pre nekoliko godina živeo M. Ð., kaže za Kurir da ga odavno nije video jer se on odselio odmah posle razvoda. U tom braku osumnjičeni pedofil je dobio ćerku. Inače, kako nam je rekao predsednik MZ, M. Ð. nije važio za problematičnog čoveka. Ima stalno zaposlenje u jednoj radionici u rudniku „Kolubara“.

HRONOLOGIJA6. jul - Milan G. (70) seksualno napastvovao desetogodišnju devojčicu u Žarkovu25. avgust - M. N. (54) iz Arilja uhapšen jer je imao seksualne odnose sa devojčicom (11)28. novembar - Ljubiša S. (52) iz Velike Plane uhapšen zbog sumnje da je pokušao da obljubi trinaestogodišnjakinju23. decembar - B. Ð. (48), policajac iz Majdanpeka, pokušao da obljubi trinaestogodišnju devojčicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track