SUĐENJE BIVŠEM VATERPOLISTI: Negira da je silovao žene, tužilac traži 15 godina robije
Foto: MUP

Završna reč: Kraj suđenja bivšem vaterpolisti zvezde i partizana

SUĐENJE BIVŠEM VATERPOLISTI: Negira da je silovao žene, tužilac traži 15 godina robije

Crna Hronika -
U toku sudskog postupka nije izveden nijedan materijalni dokaz protiv Miljana Čolovića. Postoje samo indicije, ali se plašim da sud ne donese odluku samo na osnovu njih, kaže advokat Palibrk za Kurir

BEOGRAD - Bivši vaterpolista Crvene zvezde i Partizana Miljan Čolović (34) iz Beograda izjavio je juče u završnoj reči pred presudu da nije pokušao da siluje M. M. u Banjičkoj šumi, kao i da je u svom stanu na Novom Beogradu silovao L. R., koja je došla da mu očisti stan.

- Nisam nikoga maltretirao, udarao, a kamoli silovao. Nisam silovatelj - rekao je u završnoj reči Čolović.Njegov branilac, advokat Dragan Palibrk zatražio je od suda da bivšeg vaterpolistu oslobodi optužbi i pusti ga iz pritvora.- U toku sudskog postupka nije izveden nijedan materijalni dokaz protiv Miljana Čolovića. Postoje samo indicije, ali se plašim da sud ne donese odluku samo na osnovu njih - kaže Palibrk za Kurir.Više tužilaštvo u završnoj reči zatražilo je od suda da Miljana Čolovića osudi na 15 godina zatvora, tvrdeći da prikupljeni dokazi ukazuju da je seksualno napastvovao dve Beograđanke.Izricanje odluke suda o krivici bivšeg vaterpoliste zakazano je za petak.(J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track