SUĐENJE MONSTRUMU IZ KALUĐERICE Bez dokaza da je Ferizovićka jela izmet, čeka se veštačenje telefona
Foto: Nebojša Mandić

Odluka sudskog veštaka

SUĐENJE MONSTRUMU IZ KALUĐERICE Bez dokaza da je Ferizovićka jela izmet, čeka se veštačenje telefona

Crna Hronika -

U Drugom osnovnom sudu nastavljeno je suđenje Ahmetu Marinkoviću koji je optužen za nasilje u porodici i brutalno prebijanje i zlostavljanje nevenčane supruge Marije Ferizović.

Na današnjem pretresu saslušan je sudsko medicinski veštak koji je potvrdio stavove tužilastva da je Ferizovićka zadobila teške telesne povrede. Veštak je ponovio da je nesrećnoj ženi bila slomljena vilica i nos, kao i da je imala brojne povrede nanete oštrim predmetom ,odnosno žiletom. Opekotina koju je imala na čelu nastala je od užarenog metalnog predmeta, takođe je naveo veštak.

Kurir TV: Marija Ferizović, posle suđenja - Bila sam mlada, nisam gledala sa kim stvaram porodicu!

Na pitanje suda da se izjasni o delovima optužbe koji se odnose na to da je Marinković nevenčanu suprugu primoravao da jede izmet, sudski veštak je rekao da za to nema dokaza.

- Čovek koji jede izmet u startu bi bio inficiran hepatitisom A, odnosno žuticom, za šta u ovom slučaju nije bilo dokaza - kazao je veštak.

S obzirom na to da je Marija Ferizović tvrdila na saslušanju da ju je suprug snimao mobilnim telefonom u trenucima kada je jela izmet, sud je izdao nalog policiji da obavi veštačenje njegovog mobilnog telefona, odnosno, da pokuša da pribavi te snimke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track