SVEDOK TUŽILAŠTVA RAZBESNEO JK, A ONA UDARILA NA KURIR: Pozvala fanove da terorišu naše novinare!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Printskrin

Slučaj ubistva Slavka Ćuruvije

SVEDOK TUŽILAŠTVA RAZBESNEO JK, A ONA UDARILA NA KURIR: Pozvala fanove da terorišu naše novinare!

Crna Hronika -

Tvrdnje svedoka tužilaštva, koje je Kurir danas objavio, a u kojima se navodi da je u likvidaciju novinara i vlasnika Dnevnog telegrafa Slavka Ćuruvije navodno umešana i pevačica Jelena Karleuša, izazvale su njenu žestoku i krajnje neprimerenu reakciju, kojom je ugrozila bezbednost urednika i novinara Kurira.

Naime, na molbu naše novinarke za komentar o iskazu svedoka tužilaštva pred sudijom Specijalnog suda, kako bismo u skladu sa novinarskim načelima saslušali i drugu stranu, Karleuša je sasula salvu uvreda i psovki na račun glavnog i odgovornog urednika Kurira Ratka Femića, ali i celokupne redakcije našeg lista.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

"Neka me tužilaštvo pozove da svedočim, jer hoću javno da kažem da sam videla sadašnjeg urednika Kurira kako puca u Ćuruviju. Nakon toga je pištolj brzim pokretom gurnuo u d.pe, kako bi ga sakrio i pobegao niz ulicu. Za javnost je bitno i napomenuti da vam je.em mamicu u pi.ku bagro bolesna! Hvala", poručila nam je pevačica u SMS poruci.

Nažalost, tu nije bio kraj njenim provokacijama, pa je nakon ovoga, na svom zvaničnom Tviter nalogu objavila i printskrin poruka razmenjenih sa našom novinarkom. Kako je na njenoj objavi bio jasno istaknut i broj telefona novinarke Kurira, usledio je veliki broj poziva i pretećih poruka pevačicinih fanova.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Redakcija dnevnog lista Kurir oštro osuđuje postupak Jelene Karleuše, jer je njime ugrozila bezbednost naše novinarke i svoj gnev preusmerila na redakciju Kurira, njene novinare i urednike, koji su, poštujući pravo javnosti da bude obaveštena o toku suđenja za ubistvo vlasnika Dnevnog telegrafa, samo preneli iskaz svedoka tužilaštva u sudnici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja