SVI DETALJI ATENTATA NA MARKA BULATA: Njegova supruga poslala potresnu poruku!
Foto: Printskrin Facebook

Poznati pevač na meti napadača

SVI DETALJI ATENTATA NA MARKA BULATA: Njegova supruga poslala potresnu poruku!

Crna Hronika -

Marko i Marija Bulat zatekli juče ujutru pred zgradom u kojoj stanuju svoj automobil u plamenu, a prema prvim informacijama, vatra je najverovatnije podmetnuta

BEOGRAD - Nepoznate osobe zapalile su juče ujutru automobil „ audi A4“ pevača Marka Bulata, koji je bio parkiran ispred zgrade u kojoj živi sa suprugom Marijom na Novom Beogradu.Osim Bulatovog automobila, u požaru su oštećeni i komšijski „fijat tipo“ i „fijat stilo“, a pevaču su izgorela i dečja kolica kupljena za tek rođenu ćerkicu.

Totalna šteta

- Policija je obavila uviđaj i trenutno se radi na rasvetljavanju ovog požara. Policija će pregledati snimke svih okolnih sigurnosnih kamera, a očekuje se da će se uskoro znati zbog čega je zapaljen automobil Marka Bulata - kaže naš dobro obavešteni izvor.Marko Bulat tvrdi da ne zna ko bi mogao da mu zapali automobil i zbog čega se našao na meti piromana.- Nadležni su mi rekli da je očigledno da je požar podmetnut jer vremenski uslovi ne idu na ruku slučajnom zapaljivanju.Kako kaže, uveren je da mu je neko zapalio kola između pola pet i pola šest ujutru.- Sišao sam na parking i vatrogasci su već gasili požar. Taksista koji je prolazio video je da gori automobil i pozvao nadležne. Komšija koji je policajac, i koji je prepoznao naša kola, rekao mi je da je buktinja krenula od rezervoara, koji je bio otvoren - rekao je Bulat za Kurir.On je naveo da se plamen proširio i na dva komšijska vozila.- Nemamo nikakav video-nadzor na parkingu. Kamera koja je na ulazu u zgradu snima samo deo oko interfona, ali ne i parking. Šteta je totalna - tužnim glasom dodao je Marko Bulat.Potresna porukaMarkova supruga Marija Bulat na društvenim mrežama je objavila video-snimak izgorelog automobila uz potresnu poruku.- U aprilu 2016. godine, u noći mog embriotransfera (vantelesne oplodnje koja nije uspela), mom suprugu je u gluvo doba noći ispred naše zgrade na Novom Beogradu ukraden automobil, 2004. god. Krađu smo prijavili i do danas niko s nama nije kontaktirao povodom toga. Septembar iste godine, noć kad saznajemo da postajemo roditelji, smešta nam se afera „kokain“, zbog koje je cela moja porodica bila u opasnosti! Puštam da psi laju, a karavani da prolaze jer beba koju sam nosila je bila iznad svega! Potvđeno nam je da je požar podmetnut. Pi*ko nesrećna, šta je sledeće???!! Dođi, izađi, kaži!- napisala je Marija.

Afera „kokain“PEVAČEVA ŽENA OSUĐENASupruga poznatog pevača Marija Bulat prošle godine se našla u centru skandala kad je u njihovom poštanskom ormariću pronađen kokain. Marija je u novembru sklopila sporazum s Višim sudom. Ona je osuđena na kaznu zatvora od tri meseca, koja neće biti izvršena ukoliko u roku od godinu dana ne izvrši novo krivično delo. Sve vreme Marko Bulat je tvrdio da je afera njegovoj supruzi nameštena.

MARKO BULAT POTRESEN POSLE INCIDENTA SA AUTOM: Pi*ke pale kola, muškarčine dođu i reše šta imaju!

J. Stuparušić - J. Ivić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track