TAJNA VEZA: Političar u tajnosti posećivao Marjanoviće!

Ovo niko nije smeo da objavi

TAJNA VEZA: Političar u tajnosti posećivao Marjanoviće!

Crna Hronika -

Visoki državni funkcioner sa sinom dolazio na seanse kod svekrve ubijene pevačice, a nakon zločina pokušavao da zataška veze sa njima

BEOGRAD - Misterija ubistva pevačice „Granda“ Jelene Krsmanović Marjanović (33) nije razrešena ni nakon pet i po meseci od otkrića njenog unakaženog tela na nasipu u selu Crvenka kod Borče.Obimna istraga, koja se neprekidno vodi, nedavno je razotkrila još jednu bizarnu činjenicu, koja je donekle potkrepila čaršijske glasine i spekulacije da Marjanovići odranije imaju kontakt s jednim visokim državnim funkcionerom.

Izlečila mu deteNaime, kako Kurir saznaje, pomenuti političar posećivao je Marjanoviće u vreme kada njihova kuća nije bila označena kao poprište gnusnog zločina, već mesto na koje su ljudi sa svih strana dolazili da bi se lečili alternativnom medicinom. Svekrva ubijene pevačice Zorica Marjanović bila je poznata kao isceliteljka i najtežih bolesti, a lečila ih je bioenergijom. Dobar glas o čudotvorki iz Crvenke dospeo je tako i do aktuelnog visokog državnog funkcionera. On je kod Zorice nekoliko puta dovodio svoje dete, jer je imalo hronične zdravstvene tegobe.- Nakon nekoliko seansi dete funkcionera je, navodno, potpuno izlečeno, zbog čega je on bio neizmerno zahvalan Zorici Marjanović, diveći se tome što može da leči bioenergijom. Međutim, nakon ubistva pevačice taj funkcioner je na sve načine pokušavao da se ogradi i sakrije da poznaje Marjanoviće - kazao je za Kurir izvor iz istrage.Osim novca i drugih vrednih poklona kojima je obasipao Marjanoviće, naš izvor tvrdi da je zahvalni funkcioner čak i urgirao da se ulica u kojoj se nalazi kuća Marjanovića asfaltira.Ogradio se od Marjanovića- Sumnje policije da je porodica ubila pevačicu naterala je funkcionera da na sve moguće načine pokuša da zataška da poznaje Marjanoviće, kao i da je ikad odlazio u njihov dom. U tome, međutim, nije sasvim uspeo - dodaje naš izvor.

Zahvalnost biznismenaKUĆU DOBILI NA POKLONMarjanovići godinama žive u kući koju je Jeleninoj svekrvi Zorici poklonio jedan biznismen.- Zorica je tom čoveku pomogla nešto u vezi s njegovim sinom, pa joj je on zauzvrat poklonio kuću. Taj čovek je pričao da mu je ona pomoću bioenergije i svojih moći spasla sina - kaže naš sagovornik.

U štampanom izdanju KURIRA pročitajte:

KANDIDATI ZA PREDSEDNIKA SRBIJE: Vladan Kostić njet, Tomislav Nikolić not jet!

POLUPISMENI: Funkcioneri se izbrukali, nemaju pojma o pravopisu

POSLANICI TRUTOVI: Ovo lenčarenje platili smo im 87 miliona

UPOZORENJE: Tamari Ðurić zapalili automobil od 80.000 evra!

EKSKLUZIVNO DRAMA KOD HRAMA: Sprečeno bekstvo atentatora na Beka

PUCAO U BIVŠU DEVOJKU PA SE UBIO: Siniši smetalo što Jelena šiša muškarce!

NATALI PORTMAN ZA KURIR: Možda i ja naučim srpski kao Monika Beluči

Poklon dodatakDANAS UZ KURIR: Zbirka najboljih domaćih recepata za zimnicuAko spremate zimnicu, današnji Gurman će vas oduševiti!U današnjem poklon dodatku naći ćete kolekciju proverenih recepata sa kojima ne možete da pogrešite.

U 36 vrsta zimnice nalazi se sve: od ajvara, pinđura, ljutenice, domaćeg kečapa, kiselog kupusa ili krastavčića do nekih sasvim novih i zanimljivih predloga kao što su sir u ulju, marinirani limun ili domaći začini.

Proverite šta sve može da se spremi za zimu i kako.

Čitajte Kurir!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track