TRAGEDIJA: Kamiondžija pregazio oficira i pobegao!
Foto: Privatna Arhiva

Stravična saobraćajka u Novom Sadu

TRAGEDIJA: Kamiondžija pregazio oficira i pobegao!

Crna Hronika -

Vojnik Spasoje Milošević (25) iz Jagodine nastradao kada je na njega naleteo šleper, mladić podleteo pod točkove, a vozač dodao gas i otišao

NOVI SAD - Spasoje Milošević (25), oficir Vojske Srbije iz Jagodine, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Novom Sadu.

KURIR SAZNAJE: Uhvaćen vozač crvenog kamiona osumnjičen za gaženje bicikliste u Novom Sadu

Na Miloševića, koji je vozio bicikl, naleteo je kamion koji ga je pregazio. Nesrećni mladić preminuo je na mestu, a vozač kamiona je pobegao i policija traga za njim.Bicikl bio osvetljenSpasoje je, kao i svaki dan, vozio bicikl Futoškom ulicom u blizini benzinske pumpe, na samom ulasku u Novi Sad iz Veternika. Nesreća se dogodila u utorak uveče oko 20 časova.

- Milošević je bio oficir Vojske Srbije i trenutno je radio Prvoj brigadi u Novom Sadu. Inače, godinama unazad bavio se sportom, posebno biciklizmom i maratonom. Bicikl koji je imao bio je pravi sportski i svakodnevno je vežbao. Bicikl je osvetljen, tako da nema šanse da ga kamiondžija nije video. U momentu pogibije na sebi je imao biciklističku opremu - šorc, dres, rukavice... - kaže izvor Kurira iz istrage.Nakon završene obdukcije utvrđeno je da je preko nesrećnog mladića kamion bukvalno prešao, raznevši mu mozak.- Zatekao sam se u tom momentu na ulici. Ne znam da li ću ikada moći da izbrišem slike koje sam video. Ono je strašno. Prizor je više nego užasan, čoveku je polovina organa bila rasuta po putu u dužini od deset metara. Kamion s prikolicom nije stao uopšte. Ne znam šta bih mu ja uradio da ga sada vidim, tako zgaziti čoveka i nastaviti da voziš, pa to je po meni teško ubistvo - kaže A. D., očevidac tragedije.

Zla sudbina... Spasoje Milošević stradao od bahatog vozača
Zla sudbina... Spasoje Milošević stradao od bahatog vozača

Potraga za ubicomNovosadska policija traga za vozačem kamiona za koga sumnjaju da je na Futoškom putu izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo biciklista.- Sumnja se da je dvadesetpetogodišnji mladić iz Jagodine izgubio ravnotežu dok ga je preticao kamion i da je pao na kolovoz, gde ga je usmrtila prikolica. Vozač se nije zaustavio na mestu nesreće, pa policija poziva građane koji mogu pomoći u identifikaciji i pronalasku osumnjičenog da se jave na broj telefona 064/892-41-56 - kažu u novosadskoj policiji.

Hronologija /Crna serija/PREGAZILI, PA POBEGLI- januar 2015 - Vozač D. J. (46) iz Vranja uhapšen je prošle godine zbog sumnje da je automobilom usmrtio pešaka S. S. (48) iz okoline Vranja, a zatim pobegao s mesta nesreće.- jul 2014 - Luka Jovanović poginuo je pre dve godine na Brankovom mostu kada ga je vozilo „kantrimnen“ usmrtilo na mestu. Vozač je pobegao, a kao osumnjičeni za ubistvo uhapšen je Marko Milićev, koji je prethodno pobegao u inostranstvo.- decembar 2014 - V. Lj. (69) iz Vranjske Banje preminuo je na mestu kada ga je nepoznati vozač automobilom udario nedaleko od Vranjske Banje, a nakon toga otišao s mesta udesa.- decembar 2013 - Pešak P. S. (56) poginuo je u Prnjavoru kraj Šapca kada ga je nepoznati vozač automobilom usmrtio dok se kretao kolovozom.- jun 2011 - Nepoznati vozač je u selu Korman udario biciklistu Ž. Ð. (82), a zatim pobegao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track