TRAGEDIJA NA JEZERU GAZIVODE: Danas sahrana dvojice nastradalih mladića!
Foto: Rojters

Nastavljena potraga za nestalima

TRAGEDIJA NA JEZERU GAZIVODE: Danas sahrana dvojice nastradalih mladića!

Crna Hronika -
Na groblju u mestu Rudare biće sahranjeni Petar Mirković (28) i Vladan Stašić (34) koji su stradali prilikom sudara dva glisera

KOSOVSKA MITORVICA - Sahrana dvojice mladića nastradalih u nesreći na jezeru Gazivode kod Zubinog Potoka na ševeru Kosova u ponedeljak ujutro, biće obavljena danas posle podne na groblju u mestu Rudare u opštini Zvečan.

Na ovom groblju biće sahranjeni Petar Mirković (28) i Vladan Stašić (34) koji su stradali prilikom sudara dva glisera na jezeru Gazivode. Potraga za A.M.(35) i D.N. (35) iz Kosovske Mitrovice koji se vode kao nestali prilikom ove nesreće, nastavljena je danas a u toku dana u pretragu jezera trebalo bi da se uključe i ronioci.

Kako je rečeno u kosovskoj policiji, potraga za dvojicom muškaraca koji se vode kao nestali nastavljena je jutros u 5 sati sa čamčima koji pretražuju jezero.

U Kosovskoj Mitrovici je drugi od ukupno tri dana žalosti koje je zbog ove nesreće proglasio privremeni opštinski organ u ovom gradu.

Mladići su stradali kada su se sudarila dva glisera u kojima su bili, pod još nerazjašnjenim okolnostima. Jedan od dva glisera je potonuo.

Telegrame saučešća porodicama stradalih mladića uputili su direktor Vladine Kancelarije za Kosovo I Metohiju Marko Đurić, ššefica Adminstrativne kancelarije Adrijana Hodžić I predsednik Progresivno demokratske stranke Nenad Rašić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track