(FOTO) TUGA: Sahranjena tragično nastradala Novosađanka Marija Milišić (28)
Foto: Slađana Stojanović

Policija traga za odbeglim vozačem

(FOTO) TUGA: Sahranjena tragično nastradala Novosađanka Marija Milišić (28)

Crna Hronika -
Otišla si bez pozdrava i ostavila svoje najmilije da tuguju i plaču za tobom", rekao je kroz suze jedan od Marijinih rođaka
1 / 7 Foto: Slađana Stojanović

NOVI SAD - Novosađanka Marija Milišić (28), koja je pre četiri dana tragično izgubila život u saobraćajnoj nesreći dok je pretrčavala ulicu, kada je na nju naleteo zasad nepoznati automobil, a zatim i taksi vozilo koje se kretalo iza tog vozila, sahranjena je danas u 10.30 sati na novosadskom gradskom groblju.

Od Marije, osim porodice oprostili su se rodbina, prijatelji i poznanici, koji su došli na groblje da odaju poslednju počast tragično nastradaloj devojci.

" Otišla si bez pozdrava i ostavila svoje najmilije da tuguju i plaču za tobom", rekao je kroz suze jedan od Marijinih rođaka.

Svešetenik se nakon završenog opela, obratio porodici izjavljujući im saučešće.

" Ostali smo bez odgovora na pitanje zašto. Ne jednom zašto već tri puta zašto. Što ga više postavljamo to nam je sve više nejasno i nikada nećemo dobitiodgovor na to pitanje. Zašto naši najmiliji odlaze kada su nam najpotrebniji, rekao je sveštenik koji je dodao da Marija odlazi na Vavedenje Presvete Bogorodice, jedan od najvećih praznika posvećenih Bogomajci.

Podsetimo Marija Milišić (28) iz Novog Sada izgubila je život u saobraćajnoj nesreći kada je, dok je pretrčavala ulicu, na nju naleteo zasad nepoznati automobil, a zatim je taksi vozilo koje se kretalo iza tog vozila prešlo preko nje na Somborskom bulevaru.

Naime, mlada konobarica, inače majka maloletnog deteta, radila je dnevnu smenu u kafani.

( S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track