UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Bicikl otkriva ubicu pevačice
Foto: Facebook

Meštaninu Crvenke policija ne vraća stvari

UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Bicikl otkriva ubicu pevačice

Crna Hronika -

Doveden sam u vezu sa ubistvom jer sam, na dan kad je telo nađeno, otišao biciklom na nasip iz čiste radoznalosti, kaže za Kurir Stanko Antić

BEOGRAD - Policija ni nakon šest meseci od brutalnog ubistva pevačice Jelene Marjanović Krsmanović nije vratila lične stvari meštaninu Crvenke Stanku Antiću.

Njemu su inspektori još 22. aprila, u okviru istrage ubistva, oduzeli bicikl i garderobu, koji mu ni dan-danas nisu predati.Podsetimo, policija je nakon pronalaska Jeleninog tela na nasipu Crvenka u naselju Borča obavila razgovore sa gotovo svim meštanima, a od mnogih su oduzeti automobili, bicikli, garderoba i drugi predmeti kako bi se proverilo da li na njima eventualno ima nekih tragova počinioca zločina. Kako kaže Stanko Antić, maltene svim njegovim komšijama vraćeni su kola i bicikli, samo njemu nisu.

Kune se da nema veze sa ubistvom... Stanko Antić
Kune se da nema veze sa ubistvom... Stanko Antić

Cipele i farmerke- Moj bicikl, kao i dva para cipela i farmerke još uvek su u policijskoj stanici. Ne znam zašto su im moje stvari sumnjive, jer ja nemam nikakve veze sa ubistvom pevačice. Nju nisam poznavao, nisam je ranije nikad ni video. To sam i dokazao na poligrafskom testiranju, kojem sam bio podvrgnut nakon pronalaska Jeleninog tela - priča za Kurir Antić.On dodaje da mu je postupak policije mnogo čudan jer su do sada imali i više nego dovoljno vremena da s njegovih stvari uzmu uzorke za analizu.- Žena i ja smo nekoliko puta za ovih šest meseci odlazili u policijsku stanicu da pitamo kada će nam stvari biti vraćene, ali odgovor nismo dobili. Bicikl nam je baš potreban jer smo njime odlazili na pijacu i obavljali svakodnevne aktivnosti - kaže Stanko.Policijski inspektori su u okviru istrage ubistva Jelene Marjanović Krsmanović pretresli Antićevu kuću, koja se nalazi u blizini mesta zločina. Antić je bio ispitan i na poligrafu jer se sumnjalo da je on ležao u žbunju pored kanala gde je pronađena pevačica. Na ispitivanju je dokazano da on nije ležao u žbunju.

Gužva na nasipu- Doveden sam u vezu sa ubistvom jer sam, na dan kada je telo nađeno, otišao biciklom na nasip. Tamo sam bio iz čiste radoznalosti, pošto se u jednom trenutku tu stvorila velika gužva. Bilo je dosta policije i komšija. Svi su se raspitivali šta se to desilo. Tako sam i ja prošao tuda, da bih saznao o čemu se radi. Ponavljam da nemam nikakve veze s pevačicinom smrću - kaže Antić i dodaje:- Mislio sam da mi je bicikl uzet da bi sa guma uzeli tragove jer sam vozio u blizini mesta zločina, pa sam možda gumama nagazio na neki trag. Sada mi je sve nejasno. Želim da policija što pre uhapsi zlikovca, pa da svi možemo konačno da odahnemo i da meštani Crvenke i Borče nastave normalan život, jer i dalje se svi pitamo ko je ubica.Jelena Marjanović Krsmanović ubijena je 2. aprila, dok je trčala na nasipu Crvenka u Borči. Njeno telo je nakon 20 sati potrage nađeno u kanalu pored nasipa. Obdukcija je pokazala da je ubijena udarcima tupim predmetom u glavu.

IstragaSUMNJIVI BICIKLISTIPolicija je u okviru istrage, između ostalog, počela da proverava i osobe koje su vozile bicikl nasipom jer su dvojica biciklista viđena na nasipu neposredno nakon Jeleninog ubistva.- Jelena je počela da trči od rampe i ubrzo su za njom prošla i dvojica biciklista. Posle prijave meštana, inspektori su ih tražili. Druga informacija potekla je od još jednog meštanina Crvenke koji živi u blizini nasipa. On je navodno video Jelenu i njenog muža Zorana u kolima i čuo kako se svađaju - ispričao je ranije naš izvor iz istrage.Inače, policija je od početka istrage pretražila i kuće u okolini nasipa. Nema dvorišta ni kuće u koje nisu ušli. Raspitivali su se o svim detaljima vezanim za kobni 2. april. Uzimali su i sumnjive stvari, a veliki broj ljudi, više od njih 200, bio je na saslušanju i na poligrafu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track