UBISTVO NIKOLE BOJOVIĆA Saša Cvetanović Pitbul: Plašim se da će mi ubiti brata

Suđenje optuženom

UBISTVO NIKOLE BOJOVIĆA Saša Cvetanović Pitbul: Plašim se da će mi ubiti brata

Crna Hronika -

Saša Cvetanović, kome se sudi za likvidaciju rođenog brata Luke Bojovića, izjavio je da je, posle svih ubistava povezanih sa ovim slučajem, pitanje koliko dugo će njegov brat živeti

BEOGRAD - Saša Cvetanović zvani Pitbul (36), optužen da je 29. aprila u centru Beograda ubio Nikolu Bojovića, izjavio je juče pred Specijalnim sudom u Beogradu da je zabrinut za život svog brata.Cvetanović, koga su sigurnosne kamere snimile kako toga dana u Ulici carice Milice ispaljuje ceo šaržer u Bojovića, obratio se juče sudskom veću tražeći da što pre pozove i sasluša njegovog brata kao svedoka u sudskom postupku koji se vodi protiv njega i ostalih članova kriminalne grupe.Hoće da svedoči- Molim vas da pozovete mog brata da svedoči dok je još živ. Hoću da kažem, kako se stvari dešavaju, ubijaju se advokati i ostali, pozovite ga što pre da sve objasni. Njemu je iskaz na osnovu kog je napisano pola optužnice uzet na prevaru - obratio se juče sudskom veću Cvetanović.Inače, Cvetanović je u petak odlučio da otkaže punomoćje advokatu koji ga je do sada branio i angažuje advokaticu Milu Janković, pa je suđenje odloženo za 11. april, kako bi se ona pripremila za saslušanje svedoka.

Žrtva... Nikola Bojović
Žrtva... Nikola Bojović

Na jučerašnjem suđenju sudsko veće je privremeno razdvojilo postupak protiv Slobodana Šaranovića, koji je 11. marta ubijen ispred svoje kuće u Budvi, jer sud još uvek zvanično nije obavešten da je on preminuo.- Kao što vam je poznato, Slobodan Šaranović je ubijen. Supruga je tu, ali nije mogla da donese izvod iz matične knjige umrlih jer joj još uvek nije dostavljen. Žao mi je što odbrana nije imala šansu da dokaže njegovu nevinost - rekao je juče u sudnici Šaranovićev branilac, advokat Ivan Bajazit.- Apsolutno - prokomentarisala je iz publike udovica Gordana Šaranović, koja je juče u crnini došla u Specijalni sud u Beogradu. Šaranović je, podsetimo, bio optužen da je organizovao kriminalnu grupu koja je, iz osvete za njegovog brata, ubila Nikolu Bojovića, i za tu likvidaciju Cvetanoviću platio 30.000 evra.Udovica u suduPosle likvidacije Šaranovića, kome se u Beogradu sudilo u odsustvu jer je Crna Gora odbila da ga izruči Srbiji, crnogorska policija je saslušala pripadnike takozvane barske grupe zbog sumnje da su umešani u likvidaciju, ali oni su ponudili alibi i svi su pušteni na slobodu.Inače, u publici je, na metar od udovice Slobodana Šaranovića, sedela i rođena sestra Nikole i Luke, Marija Bojović.

Neće odlaganjeDELIBAŠIĆ TRAŽIO DA MU SE SUDIOptuženi Miloš Delibašić, koji se sumnjiči da je sa Slobodanom Šaranovićem organizovao kriminalnu grupu, kao i da je pomagao u ubistvu Miloša Vidakovića u Budvi u julu 2013, juče je od sudskog veća tražio da ne odlaže suđenje, već da sasluša suprugu pokojnog Vidakovića. Iako je navodno bio blizak sa Šaranovićem, on juče nije izjavio saučešće njegovoj udovici.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESTI KURIR TV 21.03.2017

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track