UHAPŠEN ZBOG PRAĆENJA VUČIĆA: Siniša Milić na saslušanju u tužilaštvu
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Isteklo zadržavanje od 48 sati

UHAPŠEN ZBOG PRAĆENJA VUČIĆA: Siniša Milić na saslušanju u tužilaštvu

Crna Hronika -
Siniša Milić, koji se sumnjiči da je prethodnih dana pratio premijera Aleksandra Vučića, priveden je u Više tužilaštvo u Beogradu na saslušanje, a danas mu ističe zadržavanje od 48 sati.

Milić je uhapšen u nedelju, a prema proceduri, priveden je uz krivičnu prijavu policije i ispitan u tužilaštvu koje će proceniti ima li elemenata za krivično gonjenje i za koje krivično delo. Tužilaštvo će se, takođe, opredeliti da li će predložiti sudu da Miliću odredi pritvor.

Milić je uhapšen u nedelju nakon što je, prema rečima ministra unutrasnjih poslova Nebojše Stefanovića, tokom proteklog vikenda zatečen čak osam puta kod premijerovog doma. Uhapšen je u vozilu marke Audi A8.

On je do 2009. godine radio kao pripadnik pripadnik policije Republike Srpske, kao i Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ), a poslednjih godina je u vezi sa barsko-budvanskom kriminalnom grupom. Radio je i kao obezbeđenje Luke Djurovića, koji je bio u bliskoj vezi sa Lukom Bojovićem.

Iskaz u policji je prema rečima ministra Stefanovića više puta menjao, a poslednji put je rekao da to radi za nečiji račun.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track