UMIRE MAJKA PEVAČICE: Eto mene, kćeri, uskoro kod tebe
Foto: Privatna Arhiva

Majka ubijene pevačice nije mogla na ćerkin grob

UMIRE MAJKA PEVAČICE: Eto mene, kćeri, uskoro kod tebe

Crna Hronika -

Zorica Krsmanović juče je iz bolesničkog kreveta dozivala svoju ubijenu ćerku, dok je ostatak rodbine na groblju Zbeg obeležavao šestomesečni pomen

BEOGRAD - Jeleni Jeci Marjanović, brutalno ubijenoj pevačici iz Borče, juče je obeležen šestomesečni pomen na groblju Zbeg u Borči. Pomenu su prisustvovali suprug tragično nastradale pevačice Zoran Marjanović, njegov otac, brat, kumovi i rodbina, a teško bolesna majka pevačice nije mogla da dođe na grob svoje jedinice.

Neutešan... Zoran Marjanović pored spomenika
Neutešan... Zoran Marjanović pored spomenika

Podsetimo, Jelena je nestala 2. aprila ove godine, kad je krenula na trčanje, a dan posle pronađena je mrtva na nasipu u Crvenki. Nesrećna žena brutalno je ubijena, a potom je njeno telo bačeno u kanal. Na Jeleninom telu bili su vidljivi tragovi nasilja i udarci naneti oštrim predmetom.- Skupili smo se na groblju da odamo pomen našoj Jeci po pravoslavnim običajima, kako dolikuje. Mnogo nam je teško što je više nema, jedva guram kroz ovaj period i sve mi je teže. Još mi je gore što ubice još uvek nema. Živim za taj dan kad ćemo saznati ko je taj monstrum - rekao je za Kurir muž pokojne pevačice Zoran Marjanović.

Tišina na pomenu... Jelenina porodica i prijatelji
Tišina na pomenu... Jelenina porodica i prijatelji

UtehaNa pomenu pevačice juče se sakupio veliki broj ljudi, Jeleninih i Zoranovih prijatelja, rodbine, kumovi. Zoran je stajao i nemo posmatrao spomenik svoje pokojne žene, a njegov otac Vladimir i brat Miloš stajali su pokraj njega i s vremena na vreme ga grlili i govorili reči utehe. Ipak, kako je i sam Zoran izjavio, najveći spas i uteha su mu njegova deca, koja mu daju snagu u ovim teškim trenucima.- U ovom teškom vremenu, u ovoj jakoj buri, imam svoja dva čamčića. To su moja deca. Oni mi daju snagu, koje mi i te kako manjka - rekao je Zoran.Kuma porodice Marjanović dočekivala je rodbinu i slagala cveće na Jelenin spomenik, a Jecina tetka i prva komšinica sve vreme su plakale. Zoran je pozdravljao poznanike, a suze skrivao iza naočara za sunce. Kako kaže, teško podnosi čitavu situaciju.Zorica Krsmanović nije smogla snage da dođe na jučerašnji pomen zbog teške bolesti, a u njenoj kući obišli su je rođaci i prijatelji.

Svekar, dever i muž... Vladimir, Miloš i Zoran Marjanović
Svekar, dever i muž... Vladimir, Miloš i Zoran Marjanović

Mole se za čudo- Stanje joj je kritično. Plače i umire. Stalno ponavlja da će uskoro kod svoje Jece i da joj je to jedina uteha - kazala je juče jedna Zoričina komšinica.I pevačicin muž je potvrdio da je stanje njegove tašte kritično, a da su prognoze lekara katastrofalne.- Strašno bi bilo da moja ćerka sad izgubi i baku. Nadamo se čudu - kazao je Zoran.Na pitanje da li policija ima neka nova saznanja i da li ima pomaka u istrazi, Zoran je prokomentarisao samo da se uzdaju u policiju i da se nadaju da su na tragu ubici njegove supruge.- Policija najbolje zna svoj posao. Najgore bi bilo da uhapse nekoga na koga sumnjaju, pa da ga puste zbog nedovoljno dokaza. Uzdam se u njih i mislim da će oni to rešiti u skorije vreme. Svaki slučaj se reši, ne postoji savršen zločin - dodao je Zoran.S obzirom na to da se danima spekuliše u medijima da je Vladimir Marjanović, svekar pevačice, izjavio kako zna ko je ubica, Zoran je to kategorički demantovao i rekao da njegov otac nema nikakva saznanja i da je sve izvučeno iz konteksta.

Izložen pritiskuZORAN: JA SAM FENOMEN!Počinjem da sebe smatram fenomenom koliki pritisak trpim od strane javnosti i okoline. Jednog dana će se znati kroz šta sam sve prošao. Mislim da bi čelik pukao, a ne čovek - istakao je Zoran.

Mala Rada je psihoNE ZANIMA NAS!Kad je čuo da je Rada uhapšena, odmah je na društvenim mrežama video komentare kako je njegova porodica zaslužna za to. Marjanović je to oštro demantovao i rekao da ga ona ni najmanje ne zanima.- Nemamo nikakve veze s njenim navodnim hapšenjem i ne zanima nas ta osoba. Ta žena je sociopata, što vam mogu potvrditi stručnjaci. Nebitna osoba željna medijske pažnje i društvenog statusa. Ne zanima me ona i neću da trošim mentalnu energiju na takve bolesnike - ispričao je Zoran za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track