UŽASNO UBISTVO DRAGA MAŠULOVIĆA: Kasapinu iz Mirijeva preti 40 godina robije
Foto: M

Optužnica protiv Obrena Zirojevića (35)

UŽASNO UBISTVO DRAGA MAŠULOVIĆA: Kasapinu iz Mirijeva preti 40 godina robije

Crna Hronika -
Mašulovićevo telo sa odsečenim udovima pronađeno je u garaži jedne zgrade u Ulici Jovanke Radaković u Mirijevu, dok je deo noge pronađen u Zirojevićevom stanu

BEOGRAD - Više tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Obrena Zirojevića (35) zbog sumnje da krajem januara, u svom stanu u Mirijevu, svirepo ubio i zatim na komade isekao telo komšije Draga Mašulovića (61), oca bivšeg Zvezdinog košarkaša Vladimira.

- Zbog težine izvršenog krivičnog dela Zirojeviću preti maksimalna kazna od 40 godina zatvora - potvrdio je izvor Kurira.Mašulovićevo telo sa odsečenim udovima, podsetimo, pronađeno je u garaži jedne zgrade u Ulici Jovanke Radaković u Mirijevu, dok je deo noge pronađen u Zirojevićevom stanu. Na saslušanju Zirojević je priznao da je komšiju ubio zbog duga od 20.000 evra.

- Prodao sam Mašulovićev „audi Q5“, ali mu nisam dao 20.000 evra. Zbog toga me je zvao i pretio mi, pa sam mu rekao da dođe kod mene u stan da mu dam novac. Kad mi je okrenuo leda, udario sam ga šipkom po glavi i potom ga u kadi isekao brusilicom - navodno je rekao Zirojević u policiji.(J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track