UZNEMIRUJUĆI PRIZOR UŽASNA NESREĆA KOD BELVILA: Motorista usmrtio ženu pešaka
Foto: Nemanja Gavrilov

Tragedija na Novom Beogradu

UZNEMIRUJUĆI PRIZOR UŽASNA NESREĆA KOD BELVILA: Motorista usmrtio ženu pešaka

Crna Hronika -

BEOGRAD - Nepoznata starija žena poginula je sinoć na Novom Beogradu, kada ju je kod pešačkog prelaza udario motor "jamaha" kojim je upravljao A. V. (28).

Nesreća se dogodila kod pešačkog prelaza, koji se nalazi kod tramvajske stanice u Ulici Jurija Gagarina kod naselja Belvil, oko 21 sat. Motorista je išao iz pravca Novog Beograda i udario ženu, nakon čega je proklizao i pao na dvadesetak metara od nesreće.

Foto: Nemanja Gavrilov
Foto: Nemanja Gavrilov

Žrtva je letela nekoliko metara i poginula na licu mesta, tako da su lekari mogli samo da konstatuju smrt, dok je vozač motora povređen.

- Čuo sam da je žena pretrčavala ulicu kako bi stigla tramvaj i onda ju je pokupio motor. Međutim, ne znam da li je bilo crveno ili zeleno svetlo za pešake. Ono što je strašno je to što u trenutku nesreće, nije radilo ulično svetlo. Kada se udes dogodio bio sam u svom stanu, i video sam samo trenutak kada je motorista pao - rekao je jedan od sugrađana.

Foto: Nemanja Gavrilov
Foto: Nemanja Gavrilov

Motorista je prebačen u Urgentni centar na odeljenje neurohirurgije. Motorista je bio svestan posle pada, podigao se na kolena i pljuvao je krv, kako nezvanično saznajemo.

Deo ulice u kojem se dogodila nesreća neko vreme je bio zatvoren za saobraćaj zbog policije koja je vršila uviđaj, a po putu su se mogle videti kese koje su najverovatnije pripadale poginuloj ženi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track