VIDEO RADA IZ BEČA OTKRILA JEZIVU PODUDARNOST: Jelenu ubili 3. aprila, sa 33 udarca u 33. godini!
Foto: Printskrin

Zločin koji je potresao Srbiju

VIDEO RADA IZ BEČA OTKRILA JEZIVU PODUDARNOST: Jelenu ubili 3. aprila, sa 33 udarca u 33. godini!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Jelena Marjanović umrla je posle ponoći. Ona je je nestala 2. aprila ali je, sigurna sam, to je moje mišljenje, umrla 3. aprila, na dan kad i Isus. Ja sam čitala o tome da je to mnogo bitan datum... Hristove godine... 33 i da je ubijena na dan 3. aprila, sa 33 udarca... Ne znam... kamenom..., ispričala je Rada Matić, medicinska sestra iz Beča.

Njena prepiska s mužem ubijene pevačice Zoranom Marjanovićem izazvala je pravu buru u srpskoj javnosti koja još čeka na odgovor ko je ubica pevačice Granda.

- Bili su i prisutni, ja slobodno mogu reći, to je napravljen sektaški ritual, nju su žrtvovali. Oni odlično znaju ko ju je ubio i gde je ubio i kada je trajalo, nastavila je priču Rada iz Beča, čije je dopisivanje sa mužem pokojne pevačice već danima glavna tema u Srbiji.

RADA MATIĆ: JELENU JE UBILA SEKTA, VERUJEM DA JE ZORAN ČLAN Njegove poruke nisu normalne!

Rada Matić koja je preko Fejsbuka stupila u kontakt sa Zoranom Marjanovićem ubeđena je da iza svega stoji sekta i da je reč o ritualnom ubistvu.

- Čitala sam za sektaške rituale kada neko žrtvuje nekog svog "tvorcu" i time mu daje ljubav. Oni imaju sektaški pribor, to ne mora biti kamen kako je ispalo, ali 29 udaraca u glavu, kako tvrdi obdukcijski nalaz, mislim da nema. Ja verujem da ih je bilo 33, što odgovara broju Hristovih godina u vreme smrti. Stopostotno sam sigurna da je Zorica prisustvovala tom ubistvu, kao i ostali članovi porodice. Neka me Marjanovići slobodno tuže ako lažem, ispričala je Rada Matić u emisiji Ćirilica.

Dokaz za ove tvrdnje ona nalazi u porukama koje je razmjenjivala sa Zoranom Marjanovićem, te tvrdi da je Jelena ubijena u nekoj vrsti rituala.

- Sektom rukovodi svekrva ubijene pevačice Zorica Marjanović jer je ona “prva upoznala tvorca". Ubeđena sam da je Zorica gledala kako ubijaju Jelenu. A mislim da su i ostali članovi porodice umešani u taj zločin. Jelena je, sasvim izvesno, ubijena 3. aprila, dan pošto je nestala, jer je to dan kada je preminuo Isus Hrist.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track