ŽELI DA SE ISPOVEDI: Ubica male Anđeline od stražara tražio da razgovara sa ocem i bratom
Foto: Kurir

Pod stalnom prismotrom

ŽELI DA SE ISPOVEDI: Ubica male Anđeline od stražara tražio da razgovara sa ocem i bratom

Crna Hronika -

ZAJEČAR - Ubica Vladica Rajković (28) iz sela Vratarnica nadomak Zaječara, koji je ubio komšinicu sa kojom je živeo Draganu Stevanović (47), a zatim silovao i masakrirao trogodišnju Anđelinu Stefanović, tražio je od stražara da mu pozovu oca i brata kako bi ih video i pričao s njima.

- Sam je u ćeliji zbog bezbednosti. Nema sumnje da će neko iz zatvora pokušati da mu naudi zbog zločina koji je počinio nad trogodišnjom devojčicom. Pod stalnom je prismortom zbog svega. Pred stražarima ćuti i ne priča ni o čemu, a jedino se raspitivao kada će moći da ga posete otac i brat - priča naš izvor.

Prema rečima našeg sagovornika, Vladica sedi na krevetu po ceo dan i gleda u zid. Ne pravi probleme, a trenutno jedino može da ga poseti advokat.

Kako je rekao njegov otac Nebojša, posetiće sina kada dođe trenutak, samo da ga pita zašto je ubio malu Anđu.

- Hoću da čujem zbog čega je ovo sve uradio, ali još nemam snage da ga vidim. Ne znam kada ću ići, nek se sam nosi s tim šta je uradio - rekao je Nebojša, koji se pre nekoliko meseci odselio od sina monstruma u kuću svog drugog sina Perice.

I ubičin brat ni nakon nekoliko dana od stravičnog događaja ne može da dođe sebi. I sam ima devojčicu od godinu dana, koju je često čuvao stric Vladica.

- Jedno za šta je Vlada bio zaluđen jeste traktor, koji je vozio noć-dan. Svi su mislili da radi negde, a on je po selu i okolini pozajmljivao novac. Ubio je Draganu onog dana kada mu je tražila njenih 3.000 evra. Ima mnogo ljudi kod kojih se zadužio. Pare je trošio najviše na rakiju - ispričali su meštani Vratarnice.

(Alo)

MAJKA MONSTRUMA IZ ZAJEČARA NA BENSEDINIMA: Ako treba, i smrtna kazna za mog sina!

MONSTRUMA SE SVI ODREKLI: Vladicu niko ne posećuje, a on jede i spava kao da ništa nije bilo

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ! NIJE ZA OSETLJIVE Krvnik devojčice (3) o detaljima silovanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track