ZORAN IPAK ZNA KO JE UBICA: Jelenu je ubio manijak koji je bio smrtno zaljubljen u nju!
Foto: Damir Dervišagić

Suprug ubijene pevačice sumnja

ZORAN IPAK ZNA KO JE UBICA: Jelenu je ubio manijak koji je bio smrtno zaljubljen u nju!

Crna Hronika -

Zoran čak sumnja i da je Jelena prethodno oteta, odvedena na neko drugo mesto, usmrćena, a zatim naknadno vraćena na nasip

BEOGRAD - Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović (32), uveren je da je njegovu ženu ubio manijak koji je bio opsesivno zaljubljen u nju, a čak sumnja i da je ona prethodno oteta, odvedena na neko drugo mesto, usmrćena, a zatim naknadno vraćena na nasip.

On je rekao da je prva laž koja je o njemu objavljena da je kasno pozvao policiju. Prema njegovim rečima, on je oko 17 sati, sat i po pošto je shvatio da je nestala, zvao prijatelja iz policije i zamolio da odmah lociraju Jelenin telefon.

Kada je reč o informacijama da je imao krv na rukama, Zoran Marjanović kaže da o tim detaljima ne sme mnogo da priča jer je istraga u toku, ali da je dokazao da nema veze sa ubistvom.

– Sumnjaju u mene, a kako ni žena koja čuva ovce, ni muž i žena koji su šetali, niti devojka koja je vozila bicikl ništa nisu primetili?

Neka policija pronađe te ljude, oni znaju šta se tog popodneva događalo na nasipu. Ne znam ni sam u šta više da verujem, na koga da sumnjam i u koju verziju ubistva da verujem. Ako se jadna borila i zapomagala, pa kako je moguće da je niko čuo – pita se Zoran.

Marjanović je rekao da je Jelena bila žena za primer, njegov najveći prijatelj i najbolja majka.

– Nema govora o tome da smo se Jelena i ja posvađali na nasipu pre njenog nestanka, kako je navodno neko video.

Naprotiv, u poslednja tri meseca, otkako joj je majka obolela od karcinoma, mi smo bliži nego ikad, a ja sam se trudio da budem pažljiviji nego ikad prema njoj. Jedina i prava istina je da smo mi imali brak za poželeti.

-Najverovatnije mi je da ju je ubio neko zbog neuzvraćene ljubavi, neki manijak sa Fejsbuka, neki psihopata koji je bio opsednut njome.

Čuo sam da su u Zemunu nađena kola sa tragovima njene krvi. Policija odlično radi svoj posao, a ja samo molim Boga da svirepi monstrum što pre bude iza rešetaka – rekao je Zoran Marjanović.

(Pink.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track