ZORAN MARJANOVIĆ O RADI IZ BEČA: Dopisujem se ja s mnogim devojkama!

Upoznali se na Fejsbuku

ZORAN MARJANOVIĆ O RADI IZ BEČA: Dopisujem se ja s mnogim devojkama!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Zoran Marjanović, suprug svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović (33), potvrdio je da se dopisuje sa mnogim devojkama, između ostalih i sa Radmilom Matić (33) iz Beča.

Ona ga je juče optužila da je opsednut sektama, dok je on rekao da ga je ona iskoristila!

- Dopisujem se sa svima jer je postojala šansa da se iza nekog od tih profila krije i Jelenin ubica. S osobom koja se predstavila kao Rada ušao sam u konverzaciju i uglavnom smo pričali o veri. Znate, o religiji, jer ponavljam, mi smo pravoslavci koji slave slavu. I sa ostalima sam komunicirao i pričao o religiji - tvrdi Marjanović.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Rada je juče izjavila da je Zorana upoznala putem društvene mreže Fejsbuk i da je počela da se dopisuje sa njim jer joj se sviđao. Ona je rekla da su nakon toga razmenili brojeve telefona i nastavili dopisivanje.- Nisam policijski doušnik. Ja sam se sama zainteresovala za Zorana i inicirala upoznavanje. Nakon svega, stekla sam utisak da su svi Marjanovići sektaši, a da je Zoran opsednut sektom, što mi je i pokazao dok smo se dopisivali. Čim je naša prepiska izašla u javnost, prestali smo da se dopisujemo - kaže Rada, koja je juče gostovala na jednoj televiziji.

(VIDEO) RADILA ZA POLICIJU: Poslušajte ispovest devojke koja je htela seks sa Zoranom Marjanovićem!

Prema njenim rečima, pozvala je beogradsku policiju i saslušavana je šest sati. Kako navodi, ona je tada ispričala kako je upoznala Zorana. Međutim, Marjanović tvrdi da je neko deo njihove prepiske iskopirao, a deo montirao kako bi on bio predstavljen kao sektaš.

- Da pojasnim, kada sam se sa Radom dopisivao i pričao joj o „hristovim vitezovima“, mislio sam na simbolično značenje vere. „Hristovi vitezovi“ znače snagu u veru i iskušenje i samo se na to odnose, ali je to neko izvukao iz konteksta i još mnogo toga namontirao. Razlog ne znam i nije mi jasno kuda sve to vodi - priča Zoran i navodi da se ne obazire na njeno gostovanje i pojavljivanje na televiziji.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

- To je njeno pravo. Neka gostuje gde hoće i neka priča šta god želi. Ja znam šta je istina - kategoričan je bio Zoran, koji je potom dodao: „Rada, ako se tako uopšte zove, osoba je koja je iskoristila moju tragediju kako bi imala medijsku pažnju.“ Prema njegovim rečima, od tragedije, odnosno ubistva njegove voljene Jelene, njihovu kuću opsedaju osobe koje na sve načine pokušavaju da im pomognu. On je negirao da su ga inspektori ispitivali o njegovoj prepisci sa Radom.- Iako se u nekim medijima pojavila moja izjava u kojoj sam rekao da znam da mi je Rada podmetnuta, istina je da to nisam rekao - tvrdi Zoran. Jelena Krsmanović Marjanović ubijena je u subotu, 2. aprila. Telo je pronađeno dan kasnije, na nasipu u Crvenki. Policija još nije otkrila ko ju je ubio.

Uspavao se za Jelenin pomen

Kako saznajemo, Zoran Marjanović nije se samo dopisivao sa Radom Matić, nego i sa drugim ženama.- Zoran to radi tajno noću u svojoj sobi. On svojim obožavateljkama pozira čak i nag i šalje im slike. Onda danju spava. Pošto noću ne spava, nego danju, juče je prespavao jutro i nije otišao na Jelenin grob povodom dva meseca od njenog ubistva! - kaže izvor lista.

Otac Vladimir demantuje sina

Zoranov otac Vladimir Marjanović izjavio je za list da je njegov sin „znao da je ta Rada podmetnuta“. - Zoran je znao da je ona podmetnuta, ali je sa njom prihvatio konverzaciju jer misli da će se možda i ubica javiti. Vi morate da gledate na ovu tragediju našim očima. Stalno se piše o nama, a o ubici naše Jelene ni reč. Šta je sa tim? Eto, kada smo postavljali ploču, videli smo nekog sumnjivog lika. Molim vas, ne vršite pritisak na nas, već sačekajte nedelju, dve, pa ću tada izneti sve svoje sumnje u vezi sa svim ovim. U početku smo ćutali na insinuacije da smo umešani u Jelenino ubistvo, jer smo mislili da je to strategija istrage, ali dosta je bilo. Što ne pišete dokle je stigla istraga, a ne samo o nama - rekao je Vladimir.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

"Neka Zoran radi šta hoće"

S Jeleninom majkom Zoricom Krsmanović juče smo kontaktirali pošto se vratila sa groblja.- Deco moja, ja živim samo za to da se što pre uhvati ubica moje Jelene. O medijskim napisima da se Zoran sa nekima dopisuje ne želim ništa da komentarišem. Mogu samo da kažem, ukoliko je istina to što se piše, u pitanju je njegov život i njegova stvar je šta će raditi, a sada me izvinite, idem da se posvetim mojoj unuci Jani - rekla je Zorica.Mala Jana: Moja mama je nestala

Prijatelj Zorana Marjanovića rekao je da on ne sme u grad da izađe jer ga prolaznici prepoznaju i slikaju na svakom koraku. - Zbog toga on svoju ćerkicu vodi sada u igraonice van grada. Mala Jana se igra sa mojom unukom i ponekad joj kaže: „Moja mama je nestala” - kaže prijatelj Zorana Marjanovića. On tvrdi i da Zoran nikada nije varao Jelenu, te da mu tako nešto nije padalo na pamet. - On je veoma pobožan. Smatra da je žrtva linča i jedva čeka da Jelenin ubica bude pronađen - otkriva Zoranov drug, koji misli da se pevačica „našla u pogrešno vreme na pogrešnom mestu“.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track