ZORAN MARJANOVIĆ O ŽIVOTU POSLE UBISTVA JELENE: Kuću nam opsedaju gatare i vračare
Foto: Printskrin

Nude da kažu sve o ubici pevačice

ZORAN MARJANOVIĆ O ŽIVOTU POSLE UBISTVA JELENE: Kuću nam opsedaju gatare i vračare

Crna Hronika -

BEOGRAD - Suprug Zoran i Vladimir Marjanović, svekar ubijene Jelene Marjanović govoreći o životu posle stravičnog zločina, tvrde da im svakodnevno na vrata kucaju vračare i gatare koje nude da im kažu sve o osobi koja je ubila poznatu pevačicu Granda.

Međutim oni se ipak nadaju da će policija biti ta koja će uhapsiti ubicu i skinuti ljagu sa njih. Zoran i Vladimir tvrde da su čisti kao suze.

MARJANOVIĆI PROGOVORILI JAVNO: Preživljavamo horor, na ulici saginjemo glave jer misle da smo ubice

- Smatraju nas satanistima, ljude s nekim čudnim fizurama. Neke dečje crteže na zidu smatraju satanističkim znacima. Zamerili su mi što sam se obrijao, a ja sam išao po svoje dete. Da se nisam obrijao i ošišao i to bi im smetalo. Narodu se ne može ugoditi. Niko ne zna kolika je naša bol, kaže za televiziju Hepi Zoran Marjanović.

ZORAN MARJANOVIĆ O ĆERKINOJ TUGI: Tata, da li sam ja jedino dete bez mame?

Njegov otac Vladimir Marjanović tvrdi da su do sada prošli dva horor filma.

- Nema toga za šta nas nisu optužili. Za moju ženu su rekli da je vračara, a svako ko se udostojio da sa njom razgovara, vidi da to nije istina. To oni koji su dolazili kod nas znaju. Imala je kliničku smrt i postala je provizorna. To nije neobično kod ljudi koji to prežive. Zamerili su nam i to što je sin spomenuo astralnu projekciju. Sve nam zameraju- dodaje očajni svekar.

(Printscreen Happy TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja