ZORAN NUDI CECI DUET S MRTVOM JELENOM?! Bizaran poslovni plan Marjanovića
Foto: Marina Lopičić, Drgan Kadić

Muž ubijene pevačice ima poslovne planove

ZORAN NUDI CECI DUET S MRTVOM JELENOM?! Bizaran poslovni plan Marjanovića

Crna Hronika -

Poslednju pesmu koju je Jelena počela da snima pre ubistva Marjanović misli da ponudi najvećoj folk zvezdi i tako napravi hit

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović, planira da pesmu koju je njegova žena počela da snima pre smrti ponudi Svetlani Ceci Ražnatović, saznaje Kurir!Zoran je i ranije najavljivao da će dovršiti pesmu koju je zverski ubijena pevačica „Granda“ počela da snima i otpevala jednu strofu, a za Kurir otkriva da bi voleo da pesmu do kraja otpeva upravo Ceca.- Želim da završim tu pesmu. Čekao sam da prođe 40 dana da se malo psihički sredim kako bih mogao da uđem u studio - kaže Zoran. Prema njegovim rečima, voleo bi da drugi deo pesme otpeva baš Ceca jer je jedna od pevačica koje je Jelena mnogo volela i čije je pesme vrlo rado pevala.

On objašnjava da je Jelena u studiju otpevala jednu strofu i da je ostala još jedna.Jeca volela Cecu- Trebalo je da je završimo te kobne subote kada je ubijena. Bili smo na nasipu i planirali smo da nastavimo kada se vratimo kući. Odnosno, pre nje je trebalo Indi da završi svoju pesmu, a potom da Jelena i ja snimimo tu drugu strofu. Na moju veliku žalost, to nije desilo - kaže Marjanović.Prema njegovim rečima, voleo bi da drugi deo pesme otpeva baš Ceca jer je jedna od pevačica koje je Jelena mnogo volela i čije je pesme vrlo rado pevala.- Pošto je pesma balada, verujem da bi bilo najbolje pristajalo Ceci da je otpeva, ali videćemo u toku rada kako bude bilo - objašnjava Marjanović. Kurir juče nije uspeo da dobije komentar od Svetlane Cece Ražnatović na Zoranovu ideju da otpeva deo pesme zverski ubijene pevačice.On dodaje da su mu se za završetak pesme javile mnoge kolege, koje su ponudile instrumente, prateće vokale i sve ostalo što mu bude trebalo.Ne razmišlja o zaradi- Iskreno bih voleo da u saradnji s „Grand produkcijom“ i Sašom Popović uradimo to izdanje. Međutim, ne razmišljam o prihodu, već da tu njenu poslednju pesmu čuje narod. Ne treba mi nikakav novac - zaključio je Marjanović i dodao da je pesma izuzetno lepa i emotivna.Rezultati istragePodsetimo, pevačica Jelena Krsmanović Marjanović ubijena je u subotu 1. aprila, a njeno telo pronađeno je dan kasnije u kanalu punom vode, na nasipu u naselju Crvenka u Borči, gde je trčala. Policija je na poligrafu ispitala porodicu Marjanović, kao i sve ostale koji su na neki način mogli da budu povezani s ubistvom. Takođe, policija je u više navrata pretresala porodičnu kuću Marjanovića, ali i kuću njihove kume Vere. Uz to, danima su ispitivani meštani naselja Crvenka, a veliki broj njih bio je i u policijskoj stanici na informativnom razgovoru. U proteklih mesec i po dana policija je prikupljala dokaze, tražila biciklistu, čak je i jedan bicikl odnet na analizu, a inspektori su tražili i plavi BMW koji je snimila bezbednosna kamera u blizini mesta na kom je pronađeno telo pevačice. Na parastosu pevačici priveden je prodavac Nikola Marijoković, koji je na informativnom razgovoru izjavio da je voleo Jelenu jer je pevala s njegovom sestrom, koja je preminula pre nekoliko godina. Inspektori ne prestaju da analiziraju prikupljene podatke, ali do danas nije pronađen nijedan dokaz koji bi mogao da otkrije ubicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track