ZORICA NAREDILA SINU: Zorane, završi s Jelenom, oni su ukleta familija
Foto: Dragan Kadić

Tražila da rasturi brak

ZORICA NAREDILA SINU: Zorane, završi s Jelenom, oni su ukleta familija

Crna Hronika -

Svekrva ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović ne želi da ide u kuću Krsmanovića kako joj njihova zla kob ne bi uništila natprirodne moći

BEOGRAD - Zorica Marjanović, svekrva ubijene Jelene Krsmanović Marjanović iz Borče, koja se bavi nadrilekarstvom i vradžbinama, naredila je sinu Zoranu da okonča vezu s pokojnom Jelenom jer im njena porodica donosi nesreću!Zorica smatra da su Krsmanovići ukleti, od Jeleninog ubistva izbegavala je svaki kontakt s njenom porodicom. Ona nije išla na sahranu ubijenoj snaji, na pomene i otkrivanje spomenika, njenoj majci Zorici i porodici nije izjavila saučešće, niti je to uradila pre dva dana, kada je umrla njena prija i Jelenina majka Zorica.

Loša energijaKako saznajemo, Zorica odbija da ide u tu kuću jer smatra da je tamo loša energija, koja nepovoljno utiče na njene natprirodne moći. Poznanici Marjanovića kažu da je Zorica inače veoma čudna osoba, a da je od Jelenine smrti postala još čudnija.- Ona navodno nije htela da ide u kuću Krsmanovića jer je smatrala da je ta kuća na neki način ukleta i da bi joj odlazak tamo naškodio. Nekoliko smrtnih slučajeva u porodici Krsmanović za kratko vreme još više su uticali na to da Zorica ne odlazi u tu kuću. Najpre je pre nekoliko godina umro Jelenin otac, zatim je Jelena zverski ubijena, pa je dva meseca nakon njenog ubistva umrla njena baka, da bi u utorak preminula i Zorica - objašnjava poznanik i dodaje da ona odbija svaki kontakt s njima. Išla je toliko daleko da je izbegavala i telefonske razgovore s prijom Zoricom.Naš sagovornik navodi da je niz tragičnih događaja dodatno podgrejao odbojnost prema Krsmanovićima.- Zorica veruje da se nad Krsmanoviće nadvila neka zla kob, a kako je i ona na neki način vezana za tu porodicu, beži od njih kao đavo od krsta. Ima paranoični strah od crne magije i od uticaja sekti i ne želi da svoju bioenergiju izlaže tim zlim i mračnim uticajima - kaže poznanik.Podsetimo, Zoričin suprug Vladimir ranije je objasnio da se njegova žena bavi bioenergijom i nadrilekarstvom i da bi joj odlazak na groblje ili u kuću u kojoj je neko preminuo uništio te moći.- Ona ne ide na groblje, ne slika se i ne pojavljuje se u javnosti zbog crne magije i sekti, koji bi mogli loše da utiču na nju. Trebalo bi da pazite šta pišete o njoj, ona je mnogo jaka na ovom svetu - rekao je ranije Vladimir.

Nije volela JecuZorica nije bila u najsjajnijim odnosima s Jelenom.- Nikada nije mogla da pređe preko toga što se Zoran razveo od prve žene zbog Jelene. Posle svadbe netrpeljivost između svekrve i snaje je bila sve veća. Svekrva je Zoranu govorila da ga Jeca prevodi žednog preko vode. Na sve načine je pokušavala da ih razdvoji, pravdajući se da je to za njegovo dobro - ispričao je ranije naš izvor.Inače, Zorica se predstavlja kao osoba koja ima „isceliteljske moći“, koje je dobila posle buđenja iz kome u kojoj je provela više od 40 dana. U njenu kuću dolazili su mnogi, među njima i estradne ličnosti i političari, kako bi ih ona lečila svojom energijom. Zbog nadrilekarstva protiv nje je pokrenuta istraga. Dva puta je odbila poligraf jer navodno šteti njenim moćima.

Crna ZoricaStrah od sahrane i grobljanije bila na mestu ubistva snaje Jelenenije bila na sahrani snajenije bila na otkrivanju spomen-ploče snajinije bila na četrdesetodnevnom i šestomesečnom pomenu snajinije izjavila saučešće povodom smrti Jelenine babenije se javljala ni telefonom priji Zoricinije bila u kući Krsmanovića da izjavi saučešće povodom smrti prijene daje izjave medijimanikoga ne pušta u kuću

Sestra preminule Zorice Krsmanović Nadam se da je sada s JelenomSestra Ljubica objašnjava da su Zoricu svi voleli.- Imali su težak život, ali se ona nikad nije žalila. Mučili su se da pošteno podignu kuću. Evo šta smo dočekali, da se kuća ugasi... Ne znam čime su oni to zaslužili kad nijedno od njih troje, ni Dušan, ni Zorica, a ni Jeca nikad nikom ništa nažao nisu uradili - kaže Ljubica.- Dan pre nego što je preminula, zamolila me je da joj čuvam Janu. Bila je dosta zamišljena. Najveća joj je želja bila da sazna ko je ubio Jecu. Sada se samo nadam da su njih dve zajedno i da je dobila odgovor na svoje pitanje - kaže jecajući Ljubica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track