ŽRTVA MASAKRA U ŽITIŠTU U TEŠKOM STANJU: Gimnastičarki Bojani (21) amputirali nogu
Foto: Printscreen

Operisana je, bila je u komi, ali još ne dolazi sebi

ŽRTVA MASAKRA U ŽITIŠTU U TEŠKOM STANJU: Gimnastičarki Bojani (21) amputirali nogu

Crna Hronika -

Bojani Ćoralić (21) iz Novog Sada, koja je teško ranjena u krvavom pohodu Siniše Zlatića (38) u kafiću „Makijato”, lekari su morali da amputiraju jednu nogu, rekao je njen otac Dragan.

On kaže da se njegova ćerka nalazi i dalje u teškom stanju i da je smeštena u Kliničkom centru Vojvodina u Novom Sadu.

- Bojanu su pogodila četiri hica: u butinu, u preponu, lakat i drugu ruku i u koleno. Hitac u preponu joj je prekinuo krvni sud, pa je moja ćerka mnogo iskrvarila. Operisana je, bila je u komi, ali još ne dolazi k sebi. Da ne bi bilo daljih komplikacija, lekari su morali da joj amputiraju nogu - rekao je Bojanin otac i dodao da kraj njegove ćerke stalno bdi majka koja je i sama lekar.

Bojanin otac kaže da je njegova ćerka te večeri otišla kod drugarice u Žitište i sa njom bila u kafiću kada je upao Zlatić.

Foto: Slađana Stojanović
Foto: Slađana Stojanović

- Ispričala je da je upao čovek koji je vikao, izvukao automatsku pušku i počeo da puca. Kada je pogođena, jedan mladić je krenuo da je izvlači. Imala je do sada pet-šest operacija. Nakon ranjavanja rekla je da ne kažemo ništa majci, jer je bolesna. Naša Bojana je trenirala ritmičku gimnastiku i odličan je student treće godine Elektrotehničkog fakulteta - ispričao nam je Dragan Ćoralić.

Od Marijele, majke ranjene Daiane Bura (22) iz Toraka kod Žitišta, saznali smo da njena ćerka treba danas da napusti Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, gde se oporavlja od povreda grudnog koša.

- Rekla mi je da je igrala kada je osetila kao da je nešto ubolo u leđa. Izvukla se van i onda je osetila bol. Važno je da je njoj sada bolje - rekla nam je majka Daiane Bure.

Poznanici Saše Stanarevića (37) iz Zrenjanina, koji je ranjen u kičmu, kažu da se on oporavlja na odeljenju intenzivne nege Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti „Banjica“ u Beogradu. Kako su nam rekli, Saša još ne zna da mu je nekoliko dana nakon masakra preminuo brat od strica Srđan Stanarević (49), koji je sahranjen prekjuče.

Stanarevićevo telo nađeno je pored bicikla ispred ugostiteljskog objekta i za sada ne zna da li je pao tokom vožnje ili je preminuo pre toga.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track