ŽRTVA VATERPOLISTE: Zgrabio me čim sam ušla u stan!

Miljan Čolović seksualno zlostavljao žene

ŽRTVA VATERPOLISTE: Zgrabio me čim sam ušla u stan!

Crna Hronika -
Trebalo je da očistim njegov stan, rekla je žena koju napao i silovao Miljan Čolović

BEOGRAD - Ušla sam u stan na Novom Beogradu koji je trebalo da počistim, ali me je vlasnik napao i silovao - rekla je na saslušanju u tužilaštvu žena koju je seksualno zlostavljao bivši vaterpolista Miljan Čolović (33). Slučajno se sreliDruga žrtva, Beograđanka M. M. (30), koju je Miljan navodno silovao u Banjičkoj šumi, promenila je iskaz u tužilaštvu i ispričala da seksualnog odnosa nije ni bilo.

- Žena koju je Čolović, kako se sumnja, napao u Banjičkoj šumi i ranije je policiji davala konfuzne izjave. Međutim, na prvom saslušanju u Višem tužilaštvu ispričala je kako je slučajno upoznala Čolovića dok je tražila kuče koje je izgubila.

Rekla je da su sedeli na klupici i da su popili dve flaše vina pre nego što je on pokušao da je privoli da imaju seks, ali da do toga nije došlo, kao i da uopšte nije bilo penetracije - kaže izvor Kurira iz istrage. On podseća da je M. M. ranije u policiji ispričala da joj je nepoznati muškarac prišao, odvukao je u žbunje i silovao, ali da je i tada njena priča bila nepovezana.Za razliku od prve žrtve, Beograđanka koju je Čolović, kako se sumnja, napao 25. decembra 2014, kada je došla da očisti njegov stan u Belvilu, ostala je pri tvrdnji da je na silu naterao na seksualni odnos.Užas u stanu- Javila sam se na oglas u kom je čovek tražio ženu koja bi mu očistila stan. Sećam se da sam malo kasnila i zbog toga nisam znala kako će vlasnik stana da reaguje. Međutim, čim sam ušla, mladić izuzetno krupne građe me je zgrabio i silovao - ispričala je ona navodno na saslušanju. Kako izvor iz Palate pravde navodi, ona je opisala i kako je Čolović naterao da odnos imaju u različitim pozama.Kurir je kontaktirao i sa Čolovićevim braniocem, advokatom Draganom Palibrkom, ali on nije želeo da govori o detaljima saslušanja.- Tačno je da su saslušane. To je sve što mogu da vam kažem - kratko je rekao Palibrk.Podsetimo, Čolović je uhapšen 14. januara i direktno iz psihijatrijske ustanove „Laza Lazarević“ odveden je u pritvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja