Dača Ikodinović dao izjavu policiji o Čanku

Fekalijama na krivca

Dača Ikodinović dao izjavu policiji o Čanku

Politika -
U cilju istrage ne smem nista da pričam. Novinari bi jedva dočekali da kenjaju. Kad utvrdimo ko je krivac onda ćemo ga politi kofom govana, bio je prilično nejasan Ikodinović

NOVI SAD - Bivši vaterpolista i vlasnik kafane " Tako je suđeno" Danilo Dača IKodinović dao je jutros iskaz policiji u vezi sa napadom narodnog poslanika Nenada Čanka i njegovih telohranitelja na Pavla Lešanovića iz Beograda.

Ikodinović je na svom Tviter profilu naveo da je bio u policiji ali da ne sme da iznosi detalje.

"U cilju istrage ne smem nista da pričam. Novinari bi jedva dočekali da kenjaju. Kad utvrdimo ko je krivac onda ćemo ga politi kofom govana", bio je prilično nejasan Ikodinović.

Pre toga na svoj status stavio je i tvit: .

Policija i sudstvo imaju idealnu priliku da pronađu krivca za ono što se desilo ispred kafane.Toliko mogu da kažem,ostalo sam rekao policiji.

Podsetimo, Pavle Lešanović ima teške telesne povrede i podneo je krivičnu prijavu protiv Čanka i njegovih telohranitelja. On tvrdi da ga je lider LSV u kafani Danila Ikodinovića štapom isprebijao i vikao telohraniteljima: „Ubij pi.ku beogradsku, udri stoku, ne može on u mom Novom Sadu tako da se ponaša“.

S.L.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track